Zorgen met passie bij een uitvaart

Gesponsord bericht

Zorgen met passie bij een uitvaart dat is waar onze leverancier Arjan van der Padt voor staat. Hij zet zich grenzeloos in om te zorgen dat ieders overleden dierbare, de best mogelijke en professionele laatste zorg krijgt. Dit is wat hij er zelf over zegt;

In deze, voor families, nabestaanden en iedereen om ons heen, lastige tijd is het ook voor ons en onze collega’s in de branche niet altijd gemakkelijk om onze passie te kunnen uitvoeren. Alle beperkingen die het verschrikkelijke virus ons heeft opgelegd zorgen voor extra verdriet. Maar ook voor het constant aanpassen aan nieuwe regels, adviezen en onverwachte situaties.

Een ding is en zal er ondanks en door alles wat er gebeurd niet veranderen! Dat is de passie, aandacht en het geduld waarmee wij de laatste zorg verlenen en de wijze waarop we families hierin begeleiden en ondersteunen. Natuurlijk zijn wij voorzichtig en nemen wij alle voorzorgsmaatregelen in acht. Om hen, u en onze naasten en onszelf zo goed als mogelijk te beschermen.

Elke dag weer verzorgen en kleden wij iemands dierbare op een manier waarvan wij vinden, voelen en denken dat het de beste manier is. Stap voor stap bereiden we de aanwezige familieleden voor op wat er komen gaat en op welke manier dat gaat gebeuren. Met rust en met de juiste begeleiding proberen we te laten zien wat we doen. Alles gebeurd in alle rust, waardoor we laten zien dat het niet eng hoeft te zijn.

Iets wat misschien op dat moment klein kan lijken, kan later van grote betekenis zijn. Het opdoen van moeders favoriet parfum. Of het stroppen van de stropdas van bijvoorbeeld opa, kan later in herinnering als zeer waardevol en fijn worden ervaren.

Het aanwezig zijn of helpen kan dus heel mooi zijn en zorgen voor een blijvende herinnering. Want ondanks het verdriet, kan dit stukje tijdens en richting het laatste afscheid een schakel vormen en zijn in de ketting van verdriet.

Wilt u meer weten over Arjan van der Padt en zorgen met passie, bezoek dan zijn pagina https://uitvaart-platform.nl/leveranciers/RDZmUGQvazVXdWdWZlJnaTVCWnp0dz09/

 

 

 

 

 

 

Bron (omslag)foto: Het Afscheid In Beeld

Geplaatst in categorie: Inspiratie Artikelen Leverancier aan het woord

Geplaatst in tags: afscheid nabestaanden overlijden rituelen rouwen uitvaart wensen