Ansata B.V.

Arcen https://www.ansata.nl 06 50 45 01 30

 • Ons doel

  Afscheid nemen mogelijk maken. Voor iedereen, altijd.
 • Training

  Buikpunctie uitvoeren
 • Training

  Make-up aanbrengen met airbrush
 • Training

  Make-up en camouflage
 • Cursus

  Risico’s bij opbaren onder controle
 • Opleiding

  Gediplomeerd thanatopracteur
 • Webshop

  Thanatopraxie producten en uitvaartbenodigdheden
Beschrijving

De uitvaartbranche verandert continu. Niet alleen worden de eisen van nabestaanden steeds hoger. Ook kwaliteit en duurzaamheid spelen steeds grotere rollen. Wij zijn er voor overledenenverzorgers, uitvaartondernemers, uitvaartleiders en thanatopracteurs. Daarnaast bieden wij thanatopraxie producten en uitvaartbenodigdheden van de beste kwaliteit.

Na ruim tien jaar ervaring als gediplomeerd thanatopracteur en overledenenverzorger hebben wij, Paula Swinkels en Rens de Peijper, Ansata B.V. opgericht. Ansata is een officieel opleidingsinstituut voor de postmortale- en uitvaartzorg. Wij zijn er voor zowel starters als gevorderden.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen zijn ontwikkeld en worden gegeven door professionals met veel praktijkervaring. Wij bieden zowel integrale educaties als maatwerk. Zo kunnen wij samen behoeften signaleren in jouw onderneming en onze educaties daarop afstemmen.

Voor overledenenverzorgers

Worstel jij als overledenenverzorger wel eens met een opbaring tot aan de uitvaart mooi te laten verlopen? Of heb je twijfels of je de juiste make-up gebruikt om een overledene een natuurlijke uitdrukking te geven? Zou je meer willen weten van de beste technieken en producten om een perfecte opbaring te verzorgen? Wij helpen je om in elke situatie een mooie opbaring te verzorgen.

Wij hebben een actueel, relevant en praktisch aanbod. Zo bieden wij de volgende trainingen in postmortale- en uitvaartzorg:

De trainingen hebben zowel een theorie als praktijk deel.

Voor thanatopracteurs

Aarzel jij als thanatopracteur af en toe om een gecompliceerde balseming te starten? Of wil je de kwaliteit van je balsemingen verhogen in elke situatie? Spreekt het je aan om met de beste technieken en vloeistoffen te werken voor een perfecte balseming? Bekijk dan eens onze training “Complexe thanatopraxie behandelingen”.

Opleiding tot thanatopracteur

Ben jij ervaren met het verzorgen van overledenen? Wil jij graag een uitstekende thanatopracteur worden? Dan is onze opleiding “Gediplomeerd Thanatopracteur” voor jou weggelegd. Deze opleiding bestaat niet alleen uit een theoretisch deel die je volgt bij ons. Ook loop je stage bij Thanatopraxie Rens de Peijper. Door het uitvoeren van uitdagende thanatopraxie behandelingen leer je alle kneepjes van het vak.

Voor uitvaartondernemers en uitvaartleiders

Krijg jij als uitvaartondernemer of uitvaartleider vaak te maken met overledenen die ziekten hebben gehad, veel medicijnen hebben gebruikt of langdurige in het ziekenhuis hebben gelegen? Wil jij leren hoe je te allen tijden het vroegtijdig sluiten van kist kan voorkomen? Dan is onze theoretische cursus “Risico’s bij opbaren onder controle” geschikt voor jou.

Thanatopraxie producten en uitvaartbenodigdheden

Wij hebben de afgelopen 10 jaar veel praktijkervaring opgedaan. Hierbij hebben we onderzoek gedaan naar de beste materialen voor het uitvoeren van een thanatopraxie behandeling of overledenenverzorging. Dit heeft ertoe geleid dat wij de beste thanatopraxie producten en uitvaartbenodigdheden kunnen aanbieden.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze trainingen, cursussen, opleidingen of producten? Bezoek dan eens onze website. Ook kun je bellen naar 06 50 45 01 30 of e-mailen naar info@ansata.nl.

Eigenschappen
 • Rens de Peijper

  Thanatopracteur en Directie
 • Paula Swinkels

  Thanatopracteur en Directie

Ervaringen met Ansata B.V.

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.