Après la Vie Academie

Haarlem https://www.apreslavie.nl 085–0190019

 • Opleiding tot Uitvaartbegeleider

  Jouw opleider voor de uitvaartbranche.
 • NaVU Examentraining

  Samen op weg naar registratie start met de NaVU Examentraining.
 • Permanente Educatie

  Blijf jezelf uitdagen en ontwikkelen.
 • Incompany Masterclasses

  Eigentijdse Masterclasses op maat gemaakt voor elke uitvaartonderneming.
Beschrijving

Après la Vie Academie heeft als doel om de kwaliteit binnen de wereld van uitvaarten te verbeteren door te leren van elkaar en biedt alle facetten om levenslang leren mogelijk te maken.

De uitvaartbranche vraagt steeds meer flexibiliteit. De samenleving is in ontwikkeling, en daarmee ook alles omtrent de dood. Steeds meer zijn we bezig met de laatste fase, we gaan anders nadenken over uitvaarten en de dood ontwikkelt zich generatie op generatie verder. Après la Vie Academie heeft de expertise in huis op het gebied van uitvaarten, rouw en sterven. Juist in deze tijd is het belangrijk dat je als professional in de uitvaartbranche het verschil kunt maken en je blijvend in ontwikkeling bent. Want alles in dit vak vraagt een deskundige, persoonlijke en eigentijdse aanpak. Je kunt het immers altijd maar één keer doen.

Après la Vie Academie is er voor degenen die nieuw zijn in de uitvaartbranche, al ervaring hebben of in hun eigen professie meer kennis en ervaring willen internaliseren. Après la Vie Academie biedt educatie die de dood overstijgt en zorgt dat je permanent kunt blijven leren.

Eigenschappen
 • Veelzijdig

  Ieder mens is anders en vraagt een unieke aanpak.
 • Maatwerk

  Voor studenten die weten wat ze willen.
 • Flexibel

  Vakdocenten vanuit de praktijk.

Ervaringen met Après la Vie Academie

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.