Balseming Nederland

Oosterhout http://www.balseming.nl 06 -16 236 640

 • Mijn diensten

  Balseming
 • Mijn diensten

  Reconstructie
 • Mijn diensten

  camouflage
Beschrijving

Op een bijzondere manier afscheid nemen

Na het overlijden van een dierbare volgt een moeilijke en emotionele periode. Het blijft een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Juist in deze emotionele tijd is het laatste afscheid een belangrijke stap in het rouwproces en het herinneren van onze dierbare. Op weg naar de uitvaart is er behoefte aan een laatste aanraking. Nog een keer de hand van de dierbare vasthouden, een knuffel of een kus. Door lichte balseming toe te passen zal dit zeker mogelijk zijn en kunt u een kwalitatief hoogwaardige opbaring realiseren waardoor een mooi en waardig afscheid mogelijk is.

 

Reconstructie & camouflage

Het kan zijn dat een lichaam beschadigd is. Dan kan er gekozen worden voor een reconstructie. Bij een reconstructie wordt het lichaam zo goed als mogelijk hersteld zodat afscheid nemen nog mogelijk is. Verkleuringen kunnen door middel van een airbrush techniek gecamoufleerd worden. Hierbij wordt de make-up op de huid verneveld. Dit geeft een natuurlijker resultaat en de huid hoeft niet te worden aangeraakt.

Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion wat betreft het wel of niet kunnen herstellen en opbaren van een beschadigd lichaam. Dit is soms een moeilijke persoonlijke beslissing die genomen dient te worden.

Meer informatie vindt u op: www.balseming.nl

Eigenschappen
 • Balseming Nederland

  Opbaren & Verzorgen
 • Veran Heijboer

  Neem vrijblijven contact met mij op
 • Telefonisch bereikbaar

  06 -16 236 640
 • Extra diensten

  Reconstructie & camouflage

Ervaringen met Balseming Nederland

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.