Beautiful Closure

Beuningen https://www.beautifulclosure.com 0613576601

 • Beautiful Closure

  Persoonlijk
 • Beautiful Closure

  Mooie herinnering
 • Beautiful Closure

  Aandenken
Beschrijving

Over ons

Wij zijn Sanne en Anne, vriendinnen sinds 2001 en beiden met onze gezinnen woonachtig in Beuningen. Nu zijn we ook samen de eigenaars van ons bedrijf Beautiful Closure.

Elk individu verdient een uniek afscheid, of dit nu met een bescheiden accent of een groots gebaar is. Anne heeft in 2021 zelf ervaren hoe persoonlijk een afscheid kan zijn toen haar moeder, Marijke, overleed. Marijke had een grote liefde voor lieveheersbeestjes, en Anne wilde dit graag laten terugkomen tijdens het afscheid. Ze vroeg zich af of er sluitschroeven bestonden die anders waren dan de gebruikelijke ronde bolletjes, bijvoorbeeld in de vorm van lieveheersbeestjes. Aangezien dit nog niet bestond, hebben we zelf de sluitschroeven als lieveheersbeestjes geschilderd.

Dit bracht ons op het idee om persoonlijke sluitschroeven te gaan maken. Het leek ons prachtig om een speciale toevoeging aan een grafkist te kunnen geven, waardoor het afscheid nog persoonlijker wordt. Samen hebben we nagedacht over hoe we dit konden realiseren, en het is ons gelukt om een mooi product te ontwikkelen. Onze persoonlijke sluitschroeven sluiten de kist en kunnen vervolgens worden losgedraaid om als aandenken mee te nemen. Dit gebeurt zonder dat de schroef eraan blijft zitten; deze blijft achter in de kist, waardoor deze gewoon gesloten blijft. Hoewel een afscheid definitief is, blijft een mooie herinnering voor altijd.

Bent u benieuwd geworden? Klik hier voor meer informatie: https://www.beautifulclosure.com/

Eigenschappen
 • Telefonisch bereikbaar

  0613576601
 • Vragen?

  Neem contact met ons op

Ervaringen met Beautiful Closure

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.