Bloemmarie

Eindhoven https://www.bloemmarie.nl 040-7853793

 • Bloemmarie

  Rouwbloemen voor op de kist
 • Bloemmarie

  Gemaakt in oktober met bloemen uit eigen tuin
 • Bloemmarie

  Rouwbloemen voor op de kist
 • Bloemmarie

  Rouwbloemen voor naast de kist
 • Bloemmarie

  Rouwbloemen voor naast de kist
 • Natuurlijk rouwbloemstuk

  Gemaakt middels een bloemenritueel in een pluktuin
Beschrijving

Welkom bij Bloemmarie

 

Als bloemen een rol spelen. Door naar jullie verhaal te luisteren zal ik komen tot het creëren van het bloemwerk dat past bij het afscheid van jullie dierbare.

Ook zal ik met jullie kijken of iets persoonlijks kan verwerken, bijvoorbeeld bloemen uit jullie tuin en ook na te denken wat er daarna met de bloemen gedaan kan worden. Graag draag ik mijn steentje bij aan een passend afscheid voor jullie dierbare. Voor een persoonlijke afspraak kun je mailen naar info@bloemmarie.nl of bellen naar 040-7853793.

Ik bied diversen diensten  aan rondom het bloemwerk van een uitvaart:
– het basisstuk, u vraagt in de kaart aan de genodigden om een losse bloem mee te nemen. Vooraf aan de dienst sta ik met een basisstuk klaar om alle bloemen van de mensen te ontvangen en in het basisstuk te verwerken. Als iedereen binnen is, kan het stuk op de kist gelegd worden. Zie hier een voorbeeld van een basisstuk. Afhankelijk van het aantal genodigden/verwachte mensen zal ik een basisstuk samenstellen.

Wat te doen met de bloemen na de uitvaart:
– bij een begrafenis is het vaak het mooiste om het bloemwerk op het graf te leggen;
– Gedenklijsten, na de uitvaart haalt u zelf een aantal bloemen uit het stuk en ik ga deze voor u persen en verwerken in een lijstje welke voor altijd mooi blijft.

– na de crematie of koffie/thee is het mogelijk dat ik er ben om het bloemstuk te ‘verdelen’ over de mensen. Als u voor een gehele kistbedekking heeft gekozen is het mogelijk om hier met gemak 100 mini-boeketjes van te maken. Ook zou dit gecombineerd kunnen worden met het prentje van de overledene.

Heeft u vragen of wilt u informeren? Stuur dan mailtje of bel even naar het atelier via 040-7853793.

Eigenschappen
 • Bloemmarie

  Wij staan graag voor u klaar
 • Telefonisch bereikbaar

  040-7853793
 • Online bestellen

  Bezoek onze webwinkel
 • Gespecialiseerd in

  Rouwbloemstukken

Ervaringen met Bloemmarie

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.