Boy Hazes Uitvaartfotografie

(4)

Amsterdam https://www.boyhazes.nl 06 51 987 829

 • Werkwijze

  Ik ben niet onzichtbaar maar stel me wel zo op.
 • Fotoalbum

  Ik verzorg voor u een album. Het hele verhaal.
 • Ervaring

  Meer dan 10 jaar ervaring.
Beschrijving

“De foto’s die Boy heeft gemaakt zijn ons heel dierbaar. Boy is een integer en warm persoon, die meegaat in het ritme van de uitvaart waardoor ik geen moment was afgeleid door zijn aanwezigheid.

Dat de foto’s zo prachtig en treffend zijn maakt Boy een echte vakman. Het laat zien dat hij niet alleen een heel goed product aflevert, maar vooral dat hij écht om mensen en hun verhalen geeft. Onze dank is groot!”

***

Foto’s spelen een grote rol bij indrukwekkende momenten die we meemaken. Vaak hebben we beelden nodig om ons later details te kunnen herinneren. In 2007 had ik mijn eerste opdracht als fotograaf bij een uitvaart in mijn familie. Deze beelden bleken achteraf van grote waarde te zijn en een belangrijke aanvulling in het rouwproces.

Uitvaartfotografie is een specialistische tak in de professionele fotografie; niet elke fotograaf is een uitvaartfotograaf. Naast het aanleveren van alle foto’s verzorg ik een album met een journalistieke reportage. Ik vertel het hele verhaal met beelden. Beelden van het afscheid en vooral van de troost.

Ik werk vanuit Amsterdam door midden- en noord Nederland. Van Noord-Brabant tot Groningen. Afstand is voor mij geen bezwaar.

Meer informatie over wie ik ben, mijn werkwijze, de tarieven en veel meer informatie kijk op mijn site.

www.boyhazes.nl

Eigenschappen
 • Boy Hazes

  Uitvaartfotografie. Fotografie bij afscheid.
 • Boy Hazes

  Ik help u graag met een blijvende herinnering.
 • Contact

  Vaak is bellen sneller en een stem horen is fijn.
 • Aangesloten bij

  Dupho | Dutch Professional Photographers

Ervaringen met Boy Hazes Uitvaartfotografie

Laat ook uw review achter
10 (4)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Roel
  10Op 22 augustus 2023
  De uitvaart fotograaf
  Een fijne warme vent
 • Jolanda Dijksman
  10Op 17 juli 2022
  overlijden echtgenoot
  Met Boy in contact gekomen, in verband het overlijden van mijn lieve man/en lieve vader van mijn kinderen. Boy heeft zulke mooie momenten vast gelegd. Heel dankbaar hiervoor. Boy dringt zich niet op, maar heeft al gauw door hoe de familie onder elkaar is. Het boek is zo liefdevol gemaakt. Heel intens maar hele mooie herinnering. Boy komt zijn afspraken na en lukt het niet door calamiteiten dan neemt hij contact met je op. Jan is veel te jong gegaan, maar dank je wel voor alles.
 • Brenda, Nicky, Julia en Vera
  10Op 25 mei 2022
  Ons verhaal
  Boy was bij ons tijdens het afscheid van onze wilco, pap en schoonvader. We hadden er zelf niet bij stil gestaan dat dit ook vastgelegd kon worden doormiddel van foto's maar we zijn erg blij dat we dit hebben gedaan. De foto's zijn prachtig en vertellen ook echt het verhaal van die dagen. Met een lach en een traan. Er was meteen een klik met Boy. Als je even getroost moest worden was hij er, maar zodra hij zijn camera in de handen heeft merk je niet dat hij er is. Van de foto's word een album gemaakt die hij persoonlijk langs komt brengen. Nogmaals bedankt voor je steun en dit mooie Album!
 • Fam. Wijers
  10Op 14 april 2022
  Een prachtig en troostgevend album...
  Na het overlijden van mijn moeder/schoonmoeder en onze oma wilden we graag ook voor later, vooral voor de kinderen, de uitvaart vastleggen. Natuurlijk kan je een geluidsopname van de dienst laten maken, wat we ook hebben gedaan, maar een fotograaf inhuren leek ons wel een mooi idee. We zijn dan ook heel tevreden dat we Boy Hazes hiervoor hebben gevraagd. Hij heeft op een hele mooie manier de uitvaart vastgelegd zonder dat we dit eigenlijk gemerkt hebben waardoor we nu een prachtig boek hebben met momenten die ons door deze moeilijke tijd van verlies en verwerking heen slepen. Een bruiloft leg je vast met fotos maar bij een uitvaart denk je hier niet in eerste instantie aan. Wij denken dat het vastleggen van al die emoties op die moeilijke dag je heel veel rust kan geven en en dit mee kan helpen aan een rustige verwerking van je verdriet. Boy bedankt voor het prachtige album vol met herinneringen aan Louise

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.