Carla Bleesing uitvaartbegeleiding

Noordbeemster https://www.carlableesing.nl 06 1933 6162

 • Carla Bleesing uitvaartbegeleiding

  Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol en belangrijk een mooi afscheid van een dierbare is
 • Carla Bleesing uitvaartbegeleiding

  In de dagen op weg naar het definitieve afscheid wordt veel geregeld en ingevuld
 • Carla Bleesing uitvaartbegeleiding

  Door mijn manier van werken ontstaat er altijd ruimte voor ieders inbreng en ideeën
 • Carla Bleesing uitvaartbegeleiding

  Samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een persoonlijk en passend afscheid
Beschrijving

Welkom bij Carla Bleesing Uitvaartbegleiding

Mijn naam is Carla Bleesing-van der Hulst, ik woon in Noordbeemster waar ook mijn “kantoor” is gevestigd. Vanaf 13 december 2021 bouw ik verder aan wat ik in 9 jaar samen met Fleur van Duin onder de naam Symfonie uitvaarten heb opgebouwd. Een frisse (door)start als ervaren zelfstandig uitvaartondernemer.

Sinds 2013 ben ik in de uitvaartbranche werkzaam en heb al vele uitvaarten mogen begeleiden en families mogen bijstaan in de voor hen moeilijke periode na het overlijden van een dierbare.
Het begeleiden van uitvaarten, vanaf de melding van overlijden tot en met het aanbieden van persoonlijke nazorg, dat is mijn passie.

Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol en belangrijk een mooi afscheid van een dierbare is: het biedt troost en helpt bij het rouwproces.
In de dagen op weg naar het definitieve afscheid wordt veel geregeld en ingevuld. Door mijn manier van werken ontstaat er altijd ruimte voor ieders inbreng en ideeën. Het geeft mij veel voldoening om samen met de nabestaanden vorm te geven aan een persoonlijk en passend afscheid.

Mijn motto is “neem de tijd voor een waardevol afscheid”. En dat is wat ik doe: ruim de tijd nemen met nabestaanden om met elkaar een passend en waardevol afscheid voor hun dierbare vorm te geven.
Warm, liefdevol, troostend, het creëren van wat lucht en ruimte zijn een aantal kenmerken van mijn persoonlijke manier van werken.

Meer informatie vindt u op: www.carlableesing.nl

Eigenschappen
 • Carla Bleesing

  Uitvaartbegeleiding
 • Telefonisch bereikbaar

  06 1933 6162
 • Werkgebied

  Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Hoorn en Alkmaar
 • Mijn motto

  “Neem de tijd voor een waardevol afscheid”

Ervaringen met Carla Bleesing uitvaartbegeleiding

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.