Catering De Bulldog

Waddinxveen https://www.cafetariadebulldog.nl 0182 61 51 53

 • Catering De Bulldog

  Wij bespreken graag al uw wensen
 • Catering De Bulldog

  Catering voor een condoleance gelegenheid
 • Catering De Bulldog

  Wij hebben een uitgebreid assortiment
 • Catering De Bulldog

  Grote diversiteit belegen broodjes
 • Catering De Bulldog

  Diversiteit salades
Beschrijving

Cateringbedrijf de Bulldog

Welkom bij Cafetaria de Bulldog! Uiteraard vindt u bij ons de lekkerste frietjes en de heerlijkste snacks. Maar ook voor heerlijke koude en warme broodjes, smakelijke hapjes, lekkere salades en versgebakken vis bent u bij ons aan het juiste adres. Altijd uit eigen keuken, en altijd geheel naar uw wensen bereid.

Halen, bestellen of catering: diversiteit aan lekkernijen

Lekker een hapje eten halen omdat u geen zin heeft om te koken? Broodjes bestellen voor tussen de middag op uw werk? Of catering laten komen? Ook mogelijkheid voor catering bij uitvaarten. Bij Cafetaria de Bulldog bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u niet alleen kiezen uit een diversiteit aan lekkernijen, maar kunt u er ook voor kiezen of u deze komt ophalen of dat u ze wilt laten bezorgen.  Wij verrassen u en uw gezelschap graag met onze rijkelijk belegde broodjes, diverse warme en koude hapjes, uitgebreide warme en koude buffetten en zelfs een voedzame maaltijd.

Kwaliteit, vriendelijkheid, gastvrijheid en service

Elke klant naar tevredenheid helpen, dat is ons doel. Kwaliteit, vriendelijkheid, gastvrijheid en service staan bij ons dan ook voorop. En dat merkt u direct! Zien wij u snel bij Cafetaria de Bulldog?

Online Bestellen

Naast de mogelijkheid om te faxen kunnen onze klanten nu ook online de bestelling doen. Vul het formulier in en dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld om een bezorgafspraak te plannen.

Eigenschappen
 • Cafetaria de Bulldog

  Wij verzorgen uw gehele catering
 • Telefonisch bereikbaar

  0182 61 51 53

Ervaringen met Catering De Bulldog

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.