De Film Makelaar

Capelle aan den IJssel https://www.defilmmakelaar.nl 010-23 74 063

 • De Film Makelaar

  Bedrijven
 • De Film Makelaar

  Particulieren
 • De Film Makelaar

  Uitvaart
 • De Film Makelaar

  Fotografie
Beschrijving

OVER ONS

 

WIE IS DE FILM MAKELAAR?

De Film Makelaar is al sinds 2015 bezig met videoproducties voor zowel ZZP’ers , MKB en grote multinationals .

Het gezicht achter De Film Makelaar is Eric van der Velden. Hij was als kleine jongen al gefascineerd over hoe films tot stand werden gebracht. Op zijn twaalfde begon Eric met zijn eerste producties. Op school werden de films ook wel eens ingezet als vermaak op bijvoorbeeld een bonte avond.

Op zijn veertigste hakte Eric de knoop door om zijn commerciële achtergrond te combineren met zijn passie voor films en besloot voor zichzelf te gaan beginnen. Het doel was om een collectief te starten, waarbij er samen gewerkt wordt aan het succes van ondernemers en films te maken die tot de verbeelding spreken.

Wij geloven in de kracht van film omdat film het enige medium is waarbij er informatie overdracht gecombineerd wordt met emotie. Toch vereist dit naast deskundigheid een bepaald inzicht die ervoor zorgt dat er meer beleving ontstaat rondom je bedrijf en bij je klanten.

Inmiddels bestaat De Film Makelaar vijf jaar en hebben we inmiddels meer dan 400 producties opgeleverd. Vanaf het eerste moment maken we winst en doen wij er alles aan om het succes van ondernemers te vergroten door onze bijdrage. Onze films worden beschreven als professioneel en doordacht, de draaidagen worden ervaren als een bedrijfsuitje en het resultaat staat als een huis en zorgt voor een positieve omzetstijging. Het doel is om ervoor te zorgen dat ondernemers weten dat we bestaan en dat we niet zomaar een videoproductie bedrijf zijn maar eentje met een gezamenlijk doel.

 

Meer informatie vindt u op: www.DeFilmMakelaar.nl

Eigenschappen
 • De Film Makelaar

  Video & Foto productie
 • Telefonisch bereikbaar

  010-23 74 063
 • Extra mogelijkheid

  Studio verhuur
 • Werkgebied

  Geheel Nederland

Ervaringen met De Film Makelaar

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.