De Mobiele Aula

https://mobieleaula.nl/ 085 071 2168

 • 24 uur per dag

  Kunt u in de mobiele aula terecht, met uw eigen sleutel
 • Klimaatbeheersing

  In de mobiele aula is het altijd de juiste temperatuur
 • Persoonlijk

  De mobiele aula’s zijn naar wens te personaliseren
 • Rust en privacy

  In uw eigen omgeving op uw tijd
 • Wij ontzorgen graag

  En denken graag met u mee
Beschrijving

Mobiele Aula

Voor een waardig afscheid aan huis

Elk afscheid is uniek en persoonlijk. Met onze mobiele aula’s bieden wij u de mogelijkheid om, tijdens de gehele opbaarperiode, op een persoonlijke manier en bij huis, of op een andere locatie, afscheid te nemen van uw dierbare. Wij leveren onze mobiele aula’s op de locatie waar u graag zou willen. Zo kunt u in alle rust, in een sfeervolle omgeving en met veel privacy afscheid nemen.

Het plaatsen van een mobiele aula

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer u kiest voor een mobiele aula, zetten wij alles in gang om deze dezelfde dag of de volgende ochtend bij u te plaatsen. De mobiele aula wordt door middel van een autolaadkraan op de gewenste plek geplaatst. U hoeft hiervoor niet aanwezig te zijn, maar vindt u het fijn om onderdeel te zijn van het plaatsen, nodigen we u van harte uit om aanwezig te zijn. Het plaatsen van de mobiele aula zal, onder normale omstandigheden, ongeveer een kwartier in beslag nemen. Wanneer de mobiele aula geplaatst is, sluiten wij deze aan en controleren wij of alles werkt.

Wat dient er aanwezig te zijn voor het plaatsen? Er moet voldoende ruimte overblijven voor eventuele hulpverlening en bezoekers van de aula. Een stroomvoorziening zoals elk huis dit heeft, is voldoende (230 Volt).
Mocht er blijken dat de gekozen plek niet geschikt is, dan kijken wij samen met u naar een oplossing.

Heeft u vragen over het inzetten van de mobiele aula?

Neemt u dan gerust contact met ons op via info@mobieleaula.nl, of bel met 085 071 2168, dan overleggen we wat voor u de mogelijkheden zijn.

Eigenschappen
 • Mobiele Aula

  Unieke afscheids- en condoleancelocatie.
 • Telefonisch bereikbaar

  085 071 2168
 • Email

  info@mobieleaula.nl
 • Werkgebied

  Geheel Nederland

Ervaringen met De Mobiele Aula

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.