Digi-Video

Roosendaal https://www.digi-video.nl 06 122 643 91

 • Gratis Intake

  Telefonisch of persoonlijk
 • Pre-Productie

  Videoconcept op maat
 • Video Opnames

  Streaming
 • Post-Productie

  Editing en nabewerking
Beschrijving

Wij zijn een Full Service Video Agency. Eén bedrijf voor al jouw VideoproductiesVideomarketing & Online video content van concept tot realisatie. Een videoproductie op maat, speciaal voor jouw doelgroep!

We zijn een creatief bedrijf en hebben altijd de focus op een doeltreffende video content. We hebben passie voor ons werk en wij streven naar perfectie en kwaliteit in al onze video’s.

Door onze jarenlange ervaring in videoproducties bieden wij onze klanten een breed scala van diensten aan. Pre-productie, video opnames, post-productie, audionabewerking & animatie en vormgeving. Werken met video professionals, echte vakmensen met kennis en ervaring die weten wat belangrijk is.

Bij Digi-Video ben je aan het juiste adres voor videoproducties van a tot z. Wij bieden onze klanten en opdrachtgevers een breed scala aan audiovisuele diensten aan. Van conceptontwikkeling, pre-productie, opnames, post-productie, audio en vormgeving. We werken met professionals, vakmensen met ervaring die weten wat belangrijk is.

Onze diensten lopen uiteen van videoproducties, bedrijfsfilms, instructiefilms, drone video’s, 360 graden video, cameramensen, editors en verslaggevers. Kortom alles onder een dak.

Vanuit onze thuisbasis in Roosendaal maken we videoproducties met kwaliteit en passie voor bedrijven en organisaties in de omgeving van Breda, Bergen op Zoom, Dordrecht, Rotterdam, Antwerpen.

Wat maakt Digi-Video nu zo bijzonder? Wij werken alleen maar met professionals en hebben altijd onze focus op het eindproduct. Een doeltreffende video welke klanten en doelgroep voorziet van de juiste informatie. Naast eigen personeel hebben we ook diverse freelancers in ons bestand zitten van cameramensen, editors, sounddesigners, tekstschrijvers, stem acteurs en vormgevers.

Eigenschappen
 • Voor info en boekingen

  06 122 643 91
 • Email

  info@digi-video.nl

Ervaringen met Digi-Video

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.