Dragersgilde Altena

Andel https://www.dragersgildealtena.nl 06 50 98 42 91

 • Onze diensten

  Schouderdragen
 • Onze diensten

  Vrouwelijke dragers
 • Onze diensten

  Overbrengen en verzorgen van overledenen
 • Onze diensten

  Gastheer en gastdame
 • Onze diensten

  Levering van uitvaartkisten
 • Onze diensten

  Verzorging van condoleance
 • Onze diensten

  Verhuur van uitvaartbenodigdheden
 • Onze diensten

  Chauffeurs m/v voor staatsie rijden
Beschrijving

Ons kenmerk is meedenken. Het organiseren van een uitvaart vraagt veel tijd van u als ondernemer. Met onze uitgebreide dienstverlening kunnen wij u veel werk uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere werkzaamheden. Wat kunnen wij zoals betekenen voor uw onderneming;

Dragers

Met ons ‘huismerk’, het dragen van de kist op de schouder, hebben wij naam gemaakt. Onze dragers zijn representatief gekleed in grijs of zwart kostuum. Elk team van dragers staat onder leiding van een ervaren voorman. Bij aanvang van de uitvaart maakt hij zich direct kenbaar en bespreekt hij samen met de uitvaartleider wat er van de dragers wordt verwacht. Een stijlvol en waardig afscheid: dat is en blijft ons visitekaartje, onderscheid in kwaliteit.

Vrouwelijke dragers

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag” hebben jullie ook dames die dragen”? Hier kunnen wij volmondig “ja “op antwoorden. Onze dames leveren een waardevolle bijdrage aan ons gemotiveerde dragers team. Zij zijn getraind in alle werkzaamheden om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw uitvaartplechtigheid. Daarnaast zijn onze dames ook inzetbaar bij rouwbezoeken als gastdame. Onze kleding is representatief in een antraciet grijs kostuum met witte blouse en in de winter compleet met bijpassende overjas.

Overbrengen en verzorgen van overledenen

Uitvaart, Uitvaart-Platform.nl, Uitvaartkluis, wensen, digitale nalatenschap, uitvaartplatform, urn, doodskist, bloemen, afscheidsfotograaf, condoleance

Rouwvervoer Altena is een klein team van zeer gemotiveerde mannen en vrouwen die rust uit stralen en heel respectvol met de overledenen om gaan. Om de professionaliteit te waarborgen is sinds mei 2022 iedereen in het bezit van een Certificaat Verzorging van overledenen. Wij beschikken over twee volledig ingerichte overbreng bussen en na een melding van overlijden is ons streven om binnen anderhalf uur op locatie te zijn om de overledene over te brengen of te verzorgen. Als het de wens is om thuis op te baren en de familie mee wil helpen bij de verzorging is dat natuurlijk ook mogelijk. Rouwvervoer Altena is 24/7 inzetbaar.

Omdat wij goede contacten onderhouden met de leveranciers van uitvaartkisten zijn wij in staat als dat gewenst is om die meteen te mee te brengen bij een verzorging.

Ons verzorgingsteam is een onderdeel van Dragersgilde Altena, daardoor is het ook mogelijk om dezelfde personen in te zetten bij betreffende werkzaamheden zoals het verzorgen van rouwbezoeken en het assisteren tijdens de uitvaart. Door steeds dezelfde gezichten te zien schept het rust en vertrouwen bij de nabestaanden. Rouwvervoer Altena staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en rust!

Gastheer en gastdame
Als rechterhand van de uitvaartleider zijn zij in staat zelfstandig verschillende taken over te nemen, zodat u zich kan richten op de hoofdtaken. Met onze kenmerkende manier van meedenkend werken dragen wij actief een steentje bij. Het organiseren van een uitvaart vraagt namelijk veel tijd en aandacht.

Chauffeurs m/v voor staatsie rijden
Dragersgilde Altena beschikt over nette chauffeurs m/v voor staatsie rijden. Mensen met gevoel voor het vak en stijlvol gekleed. Onzichtbaar aanwezig, maar altijd van waarde.

Zo willen wij voor u, uw onderneming en nabestaande van betekenis zijn.

Meer informatie vindt u op: www.dragersgildealtena.nl

Eigenschappen
 • Dragersgide Altena

  Dragers
 • Telefonisch bereikbaar

  06 50 98 42 91
 • Jan van Andel

  Wij denken graag met u mee
 • Werkgebied

  Landelijk

Ervaringen met Dragersgilde Altena

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.