Embrasse Uitvaartzorg

Monster https://www.embrasseuitvaart.nl 0174 - 25 74 74

 • U houdt de regie in handen

  Ik begeleid u graag tijdens het de voorbereidingen voor de uitvaart, naar uw wensen
 • Kinderen spelen een grote rol

  Bij mij krijgen kinderen ruimte voor hun verdriet door ze te betrekken bij de dienst
 • Eerlijke Uitvaarten

  U krijgt binnen 24 uur een kostenbegroting met een vast aannametarief om verrassingen te voorkomen
 • We nemen de tijd voor de uitvaart

  Er is tijd, dus we nemen de tijd. Niet alles hoeft op dag 1 besloten en geregeld te worden
 • Laatste Wensen Boekje

  Ik stel kosteloos Laatste Wensen Boekjes ter beschikking, voor het noteren van uw uitvaartwensen
 • Welkom met iedere verzekering

  U bent vrij om te kiezen waar u de uitvaart wilt onderbrengen, u bent welkom bij Embrasse
Beschrijving

Welkom bij Embrasse Uitvaartzorg

Het allerlaatste afscheid kunnen we niet overdoen. Het is fijn voor de nabestaanden als dit afscheid zo persoonlijk mogelijk is en past bij het leven van hun dierbare. Ik ben Natascha van Zeijl, de eigenaresse van Embrasse Uitvaartzorg en ik beschouw het als een voorrecht om tijdens een verdrietige periode rondom een overlijden een stuk mee te ‘wandelen’ met de nabestaanden. Na een overlijden hebben we de tijd, dus nemen we de tijd. Niet alles hoeft op de eerste dag besloten te worden. Ik help u bij het maken van keuzes en doe dit met aandacht voor zorg en kwaliteit.

Ik ben aangesloten bij Eerlijke Uitvaarten. Dit betekent dat het aannametarief vooraf vast ligt en ik geen marges of winstopslag bereken op ingekochte producten en diensten. Hierdoor heb ik geen belang bij de keuzes die u maakt.

Na een overlijden kom ik bij de familie langs op het moment dat het u uitkomt. We bespreken de wensen van de overledene en nabestaanden en bepalen wat er wanneer geregeld wordt. Eerst zorgen we voor de opbaring en maken een aantal keuzes waarop de uitvaart gebaseerd wordt. We stellen vast of het een begrafenis of crematie wordt, op welke dag de uitvaart plaatsvindt en bepalen de informatie voor de rouwkaart. Daarna bespreken we de wensen van de nabestaanden en/of van de overledene en bepalen we wat er wanneer geregeld wordt. Tijdens het regelen van de uitvaart kunt u in alle rust op een passende manier afscheid nemen van uw overleden dierbare. Na de uitvaart begint het pas echt: de verwerking. Als u dit wenst sta ik ook op dat moment voor u klaar met tips voor professionele nazorg.

Van een passend afscheid naar een dierbare herinnering

Ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal. Een begrafenis of crematie moet passen bij de overledene, zodat dit de nabestaanden troost biedt bij het verwerken van het verlies van hun dierbare. Samen creëren we een persoonlijke en unieke uitvaart.
Ik vind het fijn om families bij te staan in het nemen van beslissingen op kwetsbare momenten. Daarnaast is het voor mij belangrijk om een persoonlijk afscheid neer te zetten met respect voor de overledene. Tijdens de periode voor en gedurende de uitvaart houd de familie de regie in handen. Ik voer deze wensen uit en hou tradities en geloofsovertuiging in ere.
Wat ik altijd erg bijzonder vind, is om kinderen te betrekken bij het afscheid nemen. Ik zal dan ook, binnen de grenzen van wat het kind aan kan, diverse mogelijkheden bieden qua rol tijdens de uitvaart of aanloop daar naartoe. Juist omdat het erg fijn is voor kinderen dat ze merken dat hun gevoel erkend wordt en er mag zijn.

Over mij

Na een opleiding tot uitvaartbegeleidster wist ik het zeker, dit is het werk wat ik wil doen. Families bijstaan op kwetsbare momenten, om zo een moeilijke periode te verwerken tot een dierbare herinnering. Met tijd, rust, aandacht en oog voor detail begeleid ik nabestaanden met het regelen van het laatste afscheid voor de overledene.
Met mijn werkervaring en kennis van de branche kan ik u informeren over de diverse mogelijkheden en nieuwste trends. Ik ben een gevoelsmens en kan situaties snel inschatten op het moment dat dit nodig is. In een vrijblijvend gesprek maak ik graag kennis met u, het is belangrijk om een goede klik te hebben op deze kwetsbare momenten.

Een warme groet,
Natascha van Zeijl

Wilt u vrijblijvend kennismaken of meer informatie over mijn werkwijze? Kijk dan op: www.embrasseuitvaart.nl

Eigenschappen
 • Embrasse Uitvaartzorg

  Van persoonlijk afscheid naar dierbare herinnering
 • Natascha van Zeijl

  Ik help u graag met tijd, rust en aandacht.
 • Melding van overlijden

  0174 - 25 74 74
 • Laatste Wensen Boekje

  Kosteloos uw uitvaartwensen vooraf noteren

Ervaringen met Embrasse Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.