Estia Uitvaarten, Francine Oldenhuizing

(9)

Westervoort https://www.estia-uitvaarten.nl 06-43 877 077

 • Onze diensten

  Voorgesprek over uw uitvaart
 • Onze diensten

  Veel is mogelijk, niets is vastomlijnd
 • Onze diensten

  Volwassen- en kinderuitvaarten
 • Onze diensten

  Foetus- en babyuitvaarten
Beschrijving

Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering.

Mijn naam is Francine Oldenhuizing, gediplomeerd (dementievriendelijke) uitvaartverzorger en in deze kwetsbare periode verzorg ik graag de uitvaart voor u, in alle rust en naar uw wensen. Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan ik adviseren. Van modern tot traditioneel, van duurzaam tot kleurrijk en van landelijk tot bourgondisch. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen de uitvaart.

De uitvaart van een fanatiek zeiler kan anders worden ingevuld dan die van een beeldend kunstenaar. Een verwoed tuinierster, een handige klusser of een Vitesse fan, de uitvaart kan in eigen stijl worden vormgegeven. Of een thema nu subtiel of volop terugkomt in de uitvaart, de persoonlijke wensen staan centraal bij het verzorgen van de uitvaart. Zo wordt een uitvaart niet alleen een dag van afscheid, maar ook een herinnering die reflecteert hoe de overledene in het leven stond. Ik verzorg ook kinderuitvaarten.

Voorgesprek over uw eigen uitvaart

Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent een gesprek over uw leven, de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat en dat wat werkelijk van waarde is. Midden in het leven of in aanloop naar een overlijden kunt u nadenken over uw uitvaart. Samen bespreken we, vrijblijvend en kosteloos, uw wensen. Er is veel mogelijk, niets is vastomlijnd.

Dementievriendelijke uitvaart

Er zijn in Nederland 283.000 mensen die een vorm van dementie hebben. In Arnhem zijn dat er alleen al 2.000. De verwachting is dat in 2040 er 520.000 mensen een vorm van alzheimer zullen hebben, in Arnhem 2.700.

Dat zijn zorgelijke cijfers. Voor mij, Francine Oldenhuizing, de aanleiding om de gespecialiseerde opleiding ‘Dementievriendelijke uitvaartverzorger’ te gaan doen. Deze opleiding is ontwikkeld in samenwerking met Alzheimer Nederland. Inmiddels mag ik mij ‘Dementievriendelijke uitvaartverzorger’ noemen. Ik help u graag om een dementievriendelijke uitvaart te verzorgen.

Kinderen betrekken bij een uitvaart

Kinderen reageren op hun eigen manier, als iemand in hun naaste omgeving overlijdt. Het is belangrijk om kinderen de mogelijkheid te geven zich te uiten, hun vragen te beantwoorden en ze te betrekken bij de voorbereiding van de uitvaart en de uitvaart zelf. In overleg met ouders maak ik het overlijden bespreekbaar en de uitvaart toegankelijk. Ik ondersteun waar nodig bij het beantwoorden van vragen die bij de kinderen leven. Daarnaast denk ik graag mee over de manier van begeleiding van een kind tijdens de voorbereiding van de uitvaart.

Werkzaam in Arnhem, Elst, Huissen, Nijmegen, Overbetuwe, Lent, Oosterhout, Lingewaard, Beuningen, Wijchen maar indien gewenst in heel Nederland.

U kunt kiezen voor een uitvaartondernemer die bij u past en waar u vertrouwen in heeft. U bent altijd vrij om voor mij, Francine Oldenhuizing van Estia Uitvaarten, te kiezen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Meer informatie vindt u op: www.estia-uitvaarten.nl

Eigenschappen
 • Estia Uitvaarten

  Uitvaarten
 • Francine Oldenhuizing

  Ik begeleid u graag in moeilijke tijden
 • Telefonisch bereikbaar

  06-43 877 077
 • Aangesloten bij

  Dementievriendelijke Uitvaartverzorger

Ervaringen met Estia Uitvaarten, Francine Oldenhuizing

Laat ook uw review achter
10 (9)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Mieke Crins en Petra Jacobs
  10Op 22 april 2021
  Gedreven, vriendelijk en zeer vakbekwaam
  Gister hebben wij een hele mooie dienst mee mogen maken, samen met Francine Oldenhuizing, uitvaartondernemer bij Estia. Zij weet de emotie van een familie in goede banen te leiden. Gedreven, vriendelijk en zeer vakbekwaam wist ze deze ceremonie te verzorgen en te begeleiden en de familie op hun gemak te stellen! Francine, bedankt voor de prettige samenwerking en ga zo door!!
 • Ruth van Voorst
  10Op 22 april 2021
  Veel zorg uit handen genomen
  Toen mijn lieve moeder overleed in het verpleeghuis heeft Francine ons gezin persoonlijk begeleid naar de uitvaart toe. Ons eerste gesprek was wandelend in het bos naast het verpleeghuis! Daarna bezocht Francine ons veel thuis om samen alles te regelen. Met haar ervaring en aanwezigheid heeft zij ons veel zorg uit handen genomen, ook de zorgen die er waren m.b.t. de coronamaatregelen rondom de uitvaart. Wij hebben mijn moeder met ons eigen gezin (8 personen) begraven en Francine paste daar prima bij. Achteraf gezien voelde haar begeleiding voor ons gezin t/m de uitvaart van (o)ma als de zorg van een kraamzuster na een geboorte. Haar bereikbaarheid, ervaring en warme aandacht hebben ons heel goed gedaan.
 • Liesbeth de Saint-Obin
  10Op 04 maart 2021
  Betrokken en professioneel
  Ondanks het verdriet om het overlijden van mijn dierbare zusje, kijk ik (en met mij de rest van de familie) terug op een bijzondere week.rnAl in het eerste gesprek met Francine - vlak voor het overlijden - bleek dat zij heel praktisch was maar ook empathisch, goed luisterde en heel erg meedacht over alle mogelijkheden en deze aanbood.rnZonder mijn zusje te kennen, wist ze hierdoor precies de juiste keuzes aan te bieden, waardoor het een prachtig afscheid is geworden, mijn zusje waardig.rnFrancine is uiterst professioneel maar allesbehalve afstandelijk.rnOmdat ze er op alle belangrijke momenten in een hele verdrietige periode steeds was, heeft ze steeds de lastige zaken uit handen genomen, waardoor de familie in alle rust afscheid kon nemen.rnAls iemand bij zo'n intieme gebeurtenis als een overlijden en uitvaart betrokken is, zich nooit opdringt maar als een soort vertrouwenspersoon op de achtergrond aanwezig is, dan doet diegene het goed.rnZo hebben wij Francine ervaren en daar zijn we heel dankbaar voor.rnHet verdriet is er nog steeds maar het afscheid en alles wat eraan voorafging was prachtig. Dat biedt ook troost.rnNaast haar betrokkenheid en professionaliteit hebben wij Francine vooral ervaren als een warme persoonlijkheid, niet onbelangrijk in deze dagen.rnNogmaals dank hiervoor Francine!
 • Ruth van Voorst
  10Op 04 maart 2021
  Haar bereikbaarheid, ervaring en warme aandacht hebben ons heel goed gedaan.
  Toen mijn lieve moeder in januari 2021 overleed in het verpleeghuis heeft Francine ons gezin persoonlijk begeleid naar de uitvaart toe. Ons eerste gesprek was wandelend in het bos naast het verpleeghuis! Daarna bezocht Francine ons veel thuis om samen alles te regelen. Met haar ervaring en aanwezigheid heeft zij ons veel zorg uit handen genomen, ook de zorgen die er waren m.b.t. de coronamaatregelen rondom de uitvaart. Wij hebben mijn moeder met ons eigen gezin (8 personen) begraven en Francine paste daar prima bij. Achteraf gezien voelde haar begeleiding voor ons gezin t/m de uitvaart van (o)ma als de zorg van een 'kraamzuster' na een geboorte. Haar bereikbaarheid, ervaring en warme aandacht hebben ons heel goed gedaan.
 • Rob en Ada van Heest
  10Op 04 maart 2021
  Betrokken en aimabel
  Bij het afscheid van mijn (schoon)moeder hebben wij Francine ervaren als een betrokken en aimabel mens. Zij was snel en adequaat als dat nodig was, maar ook nam ze alle tijd en gaf ze rust als wij dat nodig hadden. Heel erg bedankt voor je lieve steun tijdens ons proces.
 • Familie Landman
  10Op 02 december 2020
  Onvergetelijke en indrukwekkende uitvaart
  Francine heeft ons geweldig geholpen met de uitvaartplechtigheid van onze jongste zoon. Onvermoeibaar en met veel geduld en begrip heeft ze ons begeleid door de moeilijke tijd die voorafging aan de plechtigheid. Ook kwam Francine met mooie ideeu00ebn over de invulling van de dag. Het heeft geleid tot een onvergetelijk afscheid in Musis Sacrum te Arnhem. We zijn haar hiervoor enorm dankbaar.
 • Coby
  10Op 02 november 2020
  Heel persoonlijk
  Ik sluit me helemaal aan bij eerdere reviews, wat een fijne persoonlijkheid is Francine. Via via heb ik een uitvaart (in tijden van corona) van haar meegemaakt en de familie en ik waren zeer over alles te spreken. Alles ging in goed overleg, een mooi en waardig afscheid.
 • Dirk Sietses
  10Op 02 oktober 2020
  Warme, empathische persoonlijkheid
  Francine is een warme, empathische persoonlijkheid. De uitvaart van mijn moeder, in besloten besloten kring, heeft zij perfect georganiseerd. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en ook bij onverwachte situaties is zij erg flexibel.rnFrancine is eerlijk, dringt niets op en denkt uitstekend mee. Alle ingredienten om een uitvaart goed te laten verlopen, vind je bij Francine.
 • Harm Bakker
  10Op 02 september 2020
  Mooi afscheid
  Na het zeer plotseling overlijden van mijn vrouw hadden wij aan de hulp van Francine enorme steun. Haar betrokkenheid voelde als een warm bad. Zij zorgde er voor dat we, ondanks de coronamaatregelen, een mooi afscheid hebben kunnen nemen van mijn vrouw. We hadden geen betere ondersteuning kunnen wensen en zijn haar zeer erkentelijk voor de manier waarop ze ons heeft geholpen in die moeilijke tijd.

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.