EVW Flower Events

Sliedrecht https://www.evwbloemen.nl 06 50 697 305

 • Onze diensten

  Kistbedeking
 • Onze diensten

  Rouwstukken
 • Onze diensten

  Rouwboeketten
Beschrijving

Wat maakt EVW ?

-Afscheidsbloemen zoals: Rouwstukken of Rouwboeketten

-Unieke vorm of wensen Afscheidsbloemen

-uitvaart aankleding, bijvoorbeeld: Pilaar bloemstukken of tafelvaasjes

– losse bloemen mee naar de uitvaart en tijdens de uitvaart een bloemstuk van deze bloemen creëren. En na afloop gaan deze mee naar de nabestaande(n).

Over mij

Als bloemstylist word ik heel blij van creëren. Voor mij zijn bloemen net een stukje liefde, hierbij geef je emotie. In mijn bloemwerk verwerk ik mijn passie en liefde. Zo ontstaan de mooiste, unieke en bijzondere bloemarrangementen, helemaal naar eigen wens. Elke creatie is helemaal op maat gemaakt en heeft zijn eigen verhaal.

Beschrijving EVW

Voor een mooi en dierbaar afscheid kan EVW de mooiste en meest exclusieve bloemarrangementen maken. Uw wensen worden in een persoonlijk gesprek besproken en er wordt gekeken wat er voor u nodig is om de uitvaart zo mooi en dierbaar mogelijk te maken. We staan voor u klaar met prachtige creaties: van rouwboeket tot een compleet aangeklede zaal. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Losse bloemen concept

Wat ook mogelijk is en wat ik vaak mag doen op een uitvaart is: wanneer de uitvaart begint sta ik aan de deur om de losse bloemen aan te nemen die de gasten meegenomen hebben. Dit stond in de kaart ‘neem 1 of 2 bloemen mee die jou doen denken aan de overledene’. Graag geen zonnebloem in verband met de dikke steel. Verder mag je elke mooie bloem meenemen en ik zal deze verwerken tot een mooi bloemstuk tijd de uitvaart. Zo kan je tijdens de uitvaart even kijken naar de creatie. Ik hoor vaak dat dit heel goed wordt ontvangen. Na afloop van de uitvaart gaat dit stuk mee naar de nabestaande(n). Soms moet ik hem even uit elkaar halen voor vervoer maar dan kan ik hem waar je maar wenst weer opbouwen. Zodat je er nog lang van kunt genieten.

Voor meer informatie: www.evwbloemen.nl

Eigenschappen
 • EVW Flower Events

  Bloemen en boeketten
 • Telefonisch bereikbaar

  06 50 697 305

Ervaringen met EVW Flower Events

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.