Fiore Uitvaartzorg

Sint Hubert https://www.Fioreuitvaartzorg.nl 048 54 70000

 • Fiore Uitvaartzorg

  Begravenis
 • Fiore Uitvaartzorg

  Crematie
 • Fiore Uitvaartzorg

  Kinderuitvaart
 • Fiore Uitvaartzorg

  24-uurs kamer
 • Fiore Uitvaartzorg

  De tuin
Beschrijving

Fiore Uitvaartzorg uit Sint Hubert verzorgt uitvaarten voor iedereen

Fiore Uitvaartzorg staat voor u klaar

Vanaf het moment van overlijden en u ons gebeld heeft, zijn wij er voor u. We kunnen u volledig ontzorgen, maar er is ook ruimte om zelf dingen te doen of te regelen, indien gewenst. Zodra u ons belt, zullen we met u overleggen wat de wensen zijn ten aanzien van de verzorging van uw dierbare.

Elk mens is anders, zo is ook iedere uitvaart anders. Samen met u gaan we bekijken wat het beste bij uw dierbare past. Sommige mensen willen het zo eenvoudig mogelijk houden, anderen wensen een uitbundig afscheid.

Neem vrijblijvend contact op

Wensen

Wellicht beschikte uw overleden dierbare over een wensenboekje of wilsbeschikking? In dat geval spreken wij deze graag met u door, zodat de uitvaart hierop afgestemd kan worden. In het geval er geen wensen bekend zijn, vormen wij samen met u graag een beeld van de wensen rond de uitvaart van uw overleden dierbare.

Wij stellen de wensen van de overledene (voor zover bekend) c.q. uw wensen voorop en denken met u mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u als nabestaande de overledene mee verzorgt.  U krijgt daarbij hulp van de deskundige medewerkers van Fiore Uitvaartzorg. Vaak is het mogelijk om uw overleden dierbare thuis op te baren. Dit is een specialiteit van Fiore Uitvaartzorg. Ook bieden wij in Afscheidshuis Fiore een 24-uurskamer, een zeer bijzondere rouwkamer, waar u – als enige – 24 uur per dag toegang toe heeft.

Na het verzorgen van de uitvaart, bieden wij bovendien nazorg.

Vraag een gratis wensenboekje aan

Te allen tijde bereikbaar

Omdat een overlijden op elk moment van de dag kan plaatsvinden, zorgen wij dat we uitstekend bereikbaar zijn. Zodat u direct op onze steun kunt rekenen en van onze zorg verzekerd bent. Wij zijn voor het melden van overlijden 24/7 bereikbaar via 0485 47 00 00.

Eigenschappen
 • Fiore Uitvaartzorg

  Uitvaartonderneming
 • Telefonisch bereikbaar

  048 54 70000
 • Aangesloten bij

  Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers
 • Aangesloten bij

  Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Ervaringen met Fiore Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.