HB-Grafdoeken.nl

Tilburg https://www.hb-grafdoeken.nl 013-85 03 156 / 06-33 77 58 76

 • Materiaal

  De doeken zijn gemaakt van 270 g/m2 meshdoek wat kleine gaatjes heeft waardoor regen weg kan lopen.
 • Formaten

  Onze doeken hebben het formaat 75 x 180 cm. Afwijkende zijn op aanvraag ook mogelijk.
 • Vormgeving

  Er is een ruime keuzes aan ontwerpen. Maar een eigen ontwerp laten opmaken kan natuurlijk ook.
Beschrijving

TIJDELIJKE GRAFDOEKEN

Waarom een tijdelijk Grafdoek

Nadat een dierbare is begraven heeft een graf de eerste maanden tot soms tot een jaar een vaak anonieme aanblik. Het plaatsen van een grafmonument kost immers de nodige tijd. In een moeilijke tijd moet de nabestaande(n) een keuze maken voor een definitief gedenkteken. Ook speelt de levertijd een rol en om verzakking van het graf te voorkomen, moet de grond rondom het graf tot rust komen.

Nadat een dierbare is begraven heeft een graf de eerste maanden tot soms een jaar een vaak anonieme aanblik. Het plaatsen van een grafmonument kost immers de nodige tijd. In een moeilijke tijd moet de nabestaande(n) een keuze maken voor een definitief gedenkteken. Ook speelt de levertijd een rol en om verzakking van het graf te voorkomen, moet de grond rondom het graf tot rust komen.

Juist in de periode volgend op de begrafenis wordt het graf meestal erg vaak bezocht. Om het graf in deze periode niet anoniem en leeg te laten zijn maar het juist een eigen vertrouwde plek te geven, is een grafdoek een praktische en stijlvolle oplossing. Het doek geeft een vertrouwd aanzicht, maakt de rustplaats herkenbaar en bovendien ook nog eens persoonlijk. En doordat het graf niet meer anoniem is kunt u zorgvuldig en in alle rust een mooi definitief monument uitkiezen.

HB-Grafdoeken

Naar onze mening hoort een graf er altijd netjes en mooi uit te zien. HB-Grafdoeken helpt u daar graag bij. Wij hebben voor u een ruim aantal voorbeelden gemaakt waaruit u een keuze kunt maken. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt grafdoek te maken. U levert zelf uw idee aan waarbij u natuurlijk op onze hulp kunt rekenen. Het plaatsen van het grafdoek is eenvoudig en kunt u zelf door middel van meegeleverde grondpennen die bevestigd worden in de grond. 

Bestellen van een grafdoek?

Hoe bestel ik nu een grafdoek? Kan ik zelf het lettertype bepalen? Hoe geeft ik mijn persoonlijke teksten door? Ik wil een eigen afbeeldingen of tekening? 

Op onze site hebben we een shop gemaakt waar u uit een bestaand of een eigen ontwerp een grafdoek kunt kiezen. Ook hebben we op de site een teksthulppagina met 155 verschillende tekst mogelijkheden voor u toegevoegd. Mocht het u ondanks deze hulp pagina’s niet lukken, neem dan gerust contact met ons op.

Onze doeken zijn gemaakt van 270 g/m2 mesh doeken. Het mesh doek heeft kleine gaatjes waardoor de regen de grond bereikt en niet op het doek blijft liggen. De bedrukking is UV-bestendig en voorzien van RVS ringen.

Heeft u zelf een idee dan kunt u in samenspraak met HB-Grafdoeken een grafdoek laten ontwerpen geheel naar uw eigen wensen met eigen beelden en teksten.

Meer informatie vindt u op: www.hb-grafdoeken.nl

Eigenschappen
 • HB-Grafdoeken

  Graf en gedenktekens
 • Mogelijkheden

  Plaatsen van eigen tekst en/of foto
 • Telefonisch bereikbaar

  06-33 775 876
 • Telefonisch bereikbaar

  013-85 03 156

Ervaringen met HB-Grafdoeken.nl

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.