Het Wapen van Degenkamp

Rotterdam https://www.wapenvandegenkamp.nl 06 10 179 297

 • Het Wapen van Degenkamp

  Thema buffet
 • Het Wapen van Degenkamp

  Warm buffet
 • Het Wapen van Degenkamp

  Koud buffet
 • Het Wapen van Degenkamp

  Hapjes
 • Het Wapen van Degenkamp

  Culinaire arrangementen
 • Het Wapen van Degenkamp

  Luxe catering
Beschrijving

Welkom bij Het Wapen van Degenkamp

Ruime keuze culinaire arrangementen

U kunt bij ons terecht voor verschillende culinaire arrangementen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor verschillende thema buffetten, waarbij de Spaanse keuken of de Hollandse stamppotten volledig centraal zullen staan. U kunt op die manier optimaal genieten van de meest heerlijke gerechten uit het Spaanse land, die aan de hand van de beste ingrediënten natuurlijk optimaal tot hun recht zullen komen. Daarnaast zijn de Hollandse stamppotten voorzien van allerlei extra’s waardoor het culinaire arrangement niet alleen heerlijk zal smaken, maar er ook nog eens fantastisch uit ziet wanneer we dit voor u plaatsen tijdens uw feest of andere speciale gelegenheid.

Volledig ontzorgd

Met onze culinaire arrangementen kunt u profiteren van het beste dat we op het gastronomische vlak in huis hebben, waardoor het arrangement nog lang in de herinneringen van zowel u als uw gasten voort zal blijven leven. De culinaire arrangementen worden uiteraard volledig verzorgd, waardoor u hier verder totaal geen omkijken naar heeft. We leveren ze bij u af en zorgen ervoor dat u en uw gasten op het gewenste tijdstip kunnen profiteren van de heerlijke gerechten die we met de grootst mogelijke zorg voor u hebben bereid. Na afloop zorgen we ervoor dat alles weer netjes opgeruimd wordt, zodat u zich ook hier niet mee bezig hoeft te houden.

Een afscheid in een vertrouwde huiskamersfeer

Bij de naam ‘Partyboerderij Wapen van Degenkamp’ denk je in eerste instantie misschien niet aan het organiseren van een uitvaart. Toch is dit een van de vele mogelijkheden waar de zestiende-eeuwse boerderij aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam-Zuid zich voor leent. Het pand wordt sinds kort geëxploiteerd door cateringbedrijf Het Wapen van Degenkamp, dat al 150 jaar een begrip in en om Rotterdam is. Eigenaar René Degenkamp legt uit waarom hij deze stap heeft gezet.

De uitvaart zelf regelen

Dat hier behoefte aan is, blijkt volgens Degenkamp wel uit de aanvragen die hij ontvangt. “Ik merk dat hier een groei in zit. De uitvaart wordt steeds meer zelf geregeld, de traditionele uitvaartcentra bieden vaak een standaardformule aan en dan gaan mensen toch op zoek naar alternatieven. De regie zelf in handen houden, ik denk dat dat het wel samenvat. Wanneer je een zaaltje of -in ons geval- een boerderij huurt om de uitvaart plaats te laten vinden, kun je veel meer zelf invullen. Ook wordt de tijdsduur steeds langer, zeker wanneer je ziet dat er een uitgebreid buffet klaar staat. Dan blijven mensen toch net wat langer hangen om nog even te proosten op, of te praten over de overleden persoon.”

 

Meer informatie leest u op: www.wapenvandegenkamp.nl

Eigenschappen
 • Het Wapen van Degenkamp

  Ons team staat graag voor u klaar
 • Voor meer informatie

  06 10 179 297
 • Zeer geschikt voor

  Condoleance of Uitvaart locatie
 • Catering

  Wij verzorgen dit graag voor u

Ervaringen met Het Wapen van Degenkamp

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.