Instra Rouwvervoer Inrichtingen

Uden https://www.rouwvervoerinrichtingen.nl 0486 45 21 36

 • Instra Rouwvervoer Inrichtingen

  Sinds 1991 is Instra gespecialiseerd in de ombouw van voertuigen
 • Instra Rouwvervoer Inrichtingen

  Een overbrengvoertuig stelt speciale eisen aan de inrichting
 • Instra Rouwvervoer Inrichtingen

  Wij zijn gespecialiseerd in custom made rouwvervoerinrichtingen
 • Instra Rouwvervoer Inrichtingen

  Of het nou gaat om een overbrengvoertuig of staatsie-auto, aan rouwvervoer
 • Instra Rouwvervoer Inrichtingen

  Voor ons is het een uitdaging om voor elke klant een oplossing op maat te bieden
 • Instra Rouwvervoer Inrichtingen

  Wij werken met geavanceerde computersystemen, en beschikken over eigen productiefaciliteiten
 • Instra Rouwvervoer Inrichtingen

  Wij leveren maatwerk waar de klant behoefte aan heeft
 • Instra Rouwvervoer Inrichtingen

  Instra is bij de inrichting van rouwvervoer niet afhankelijk van één merk of type auto
Beschrijving

Welkom bij Instra Rouwvervoer Inrichtingen

Sinds 1991 is instra gespecialiseerd in de ombouw van voertuigen. al vanaf de eerste dag staat de klant centraal en worden vindingrijke oplossingen op maat geboden en afgestemd op de branchespecifieke behoeftes. instra rouwvervoerinrichtingen biedt naast maatoplossingen voor overbrengvoertuigen ook ombouw aanpassingen voor staatsievervoer. hiermee zijn zij totaalleverancier op het gebied van rouwvervoerinrichtingen.

Frank van der Cruysen, binnen Instra verantwoordelijk voor rouwvervoerinrichtingen: “Of het nou gaat om een overbrengvoertuig of staatsie-auto, aan rouwvervoer worden speciale eisen gesteld, ook voor de inrichting. Voor ons is het een uitdaging om voor elke klant een oplossing op maat te bieden voor de specifieke mobiliteitswensen. Dat doen wij al 25 jaar met ons gespecialiseerde team van vakmensen. Zij werken met geavanceerde computersystemen en hebben de beschikking over eigen productiefaciliteiten, om zo het maatwerk te kunnen leveren waar de klant behoefte aan heeft.”

Trouwe klantenkring
Door het uitgebreide pakket producten, de diverse inbouwmogelijkheden en allerlei aanverwante diensten is Instra in staat een voertuig turnkey op te leveren. “De combinatie van onze flexibele dienstverlening, de strakke planning en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding wordt door onze relaties heel erg gewaardeerd. We hebben door de jaren heen dan ook een trouwe klantenkring kunnen opbouwen.”

Welkom in de werkplaats
De wensen van de eindgebruiker worden bij Instra omgezet in 3D-tekeningen, met daarbij een simulatie van de beweegbare delen. “Hierdoor kunnen we vooraf heel duidelijk laten zien wat het eindresultaat zal zijn. Binnen een kort tijdsbestek na het intakegesprek wordt het ontwerp gepresenteerd. Voordat het voertuig bij ons arriveert, zorgen wij ervoor dat alle producten zijn ontwikkeld en geproduceerd. Dit heeft als voordeel dat het voertuig niet onnodig lang bij ons in de werkplaats staat. De planning van de in- en ombouw stemmen we met de klant af.
Wij nodigen onze klanten altijd uit om de vorderingen tussentijds te volgen. Deze aanpak heeft een korte doorlooptijd als resultaat. Voor ons heel normaal, maar het blijkt in de branche redelijk uniek te zijn.”

Merkonafhankelijk
Instra is bij de inrichting van rouwvervoer niet afhankelijk van één merk of type auto. “Wij kunnen elk model voorzien van de door de klant gewenste inrichting. Zo bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid de overbrengvoertuigen te voorzien van temperatuur gereguleerde ruimtes. Dit kan de gehele ruimte achterin betreffen of aparte compartimenten, in combinatie met andere indelingsmogelijkheden. Ook betreft aanpassingen aan staatsievervoer zijn we merkonafhankelijk. Of het nou gaat om rouwvlaggen, bloemenrekken, ladesystemen of beweegbare vloeren, voor ieder voertuig zijn er eindeloze mogelijkheden. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop: we werken alleen met A-merken en hanteren een hoog afwerkingsniveau.”

Dealerbedrijven
Ook voor importeurs van rouwvervoer biedt Instra concepten op maat. “Met de dealerbedrijven bespreken we de verwachtingen van de eindgebruikers. Daarna stellen we een totaalpakket samen waarmee aan alle wensen kan worden voldaan. Met de eindgebruiker gaan we rond de tafel om te komen tot een perfect passende inrichting: goed doordacht en tot in detail afgestemd op het dagelijkse gebruik”.

 

Meer informatie vindt u op: rouwvervoerinrichtingen.nl

Eigenschappen
 • Rouwvervoer Inrichting

  Passende oplossingen voor rouwvervoer
 • Telefonisch bereikbaar

  0486 45 21 36
 • Vakkennis

  Meer dan 25 jaar ervaring
 • Aangesloten

  RDW erkend

Ervaringen met Instra Rouwvervoer Inrichtingen

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.