JaZu Fotografie

Stadskanaal https://www.jazufotografie.nl/afscheid-uitvaart/ 06 46 113 454

 • JaZu Fotografie

  Uitvaartbloemen
 • JaZu Fotografie

  Sluiten van de kist
 • JaZu Fotografie

  Uitvaartstoet
 • JaZu Fotografie

  Begrafenis
 • JaZu Fotografie

  Herinneringsfoto's van huisdieren
 • JaZu Fotografie

  Rouw Coach
Beschrijving

Welkom bij JaZu Fotografie,

Afscheid nemen is een moment van diepe emotie en reflectie, en ik ben hier om de kracht van beeldvastlegging te omarmen en te delen. Mijn naam is Jacqueline Zuur, en ik ben een fotograaf met een passie voor het vastleggen van afscheid op een betekenisvolle en intieme manier.

Mijn werk draait om het vertellen van verhalen over afscheid, en ik doe dit op twee bijzondere manieren. Allereerst leg ik herinneringsfoto’s vast. Dit zijn kostbare beelden die worden gemaakt wanneer iemand, mens of dier, ernstig ziek is en de tijd kostbaar is. Deze foto’s vangen de tederheid en de emoties van dit stadium, die dienen als een blijvende herinnering.

Daarnaast ben ik er om uitvaarten in beeld te brengen. Het regelen van een uitvaart is een delicate taak, en er zijn vele keuzes te maken. Crematie of begrafenis, de locatie, verzekering, bloemen, de keuze voor een koffietafel, uitnodigingen en de woorden op die kaarten. Vaak wordt het belang van een fotograaf in deze momenten over het hoofd gezien. Foto’s kunnen helpen bij het verwerken van verdriet en bieden een waardevolle terugblik op de dag waarop je wordt geleefd en niet altijd alles bewust ervaart.

Ik ben hier om te helpen, om deze bijzondere momenten te vereeuwigen met zorgvuldig vastgelegde beelden. Mijn toewijding ligt in het vastleggen van de essentie van het afscheid, zodat deze momenten gekoesterd kunnen worden en dienen als een bron van troost en reflectie.

Daarnaast leg ik ook herinneringen vast in de wereld van dierenfotografie, omdat elk levend wezen recht heeft op een liefdevolle herinnering.

Laten we samen afscheid nemen met respect, liefde en zorgvuldigheid. Welkom bij JaZu Fotografie.

 

Kijk voor meer informatie op: www.jazufotografie.nl/afscheid-uitvaart

Eigenschappen
 • JaZu Fotografie

  Afscheidsfotografie
 • Telefonisch bereikbaar

  06 46 113 454

Ervaringen met JaZu Fotografie

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.