Jeroen Witkamp

Barendrecht https://www.jeroenwitkamp.nl 0180 396350 / 06 2035 5457

  • Jeroen Witkamp

    Persoonlijke aandacht voor uw wensen.
Beschrijving

Onze dierbaren houden we het liefste dichtbij ons. Het wegvallen van iemand waar je veel om geeft is een aangrijpende gebeurtenis, maar een gedenksieraad kan dit gemis verzachten. Je kunt de herinnering aan diegene levend houden met een speciaal voor jou gemaakt sieraad. Dit kan een ring, hanger of armband zijn. Hierbij kan in het ontwerp bijvoorbeeld een vingerafdruk, as of een beetje haar verwerkt worden. Wat je wens ook is, ik denk graag met je mee.

Persoonlijk aandacht staat bij mij centraal. Ik werk het liefste één op één met mijn klanten, hierdoor kunnen we jouw ideeën en mijn vakmanschap samensmeden tot een mooi, waardevol en persoonlijk sieraad. Want een sieraad met emotionele waarde koop je niet in een winkel, dat laat je maken. Exclusief en persoonlijk. Zo’n bijzonder sieraad verdient oprechte persoonlijke aandacht en excellent vakmanschap. Ik ga dan ook in alle rust met je aan tafel zitten en bespreek alle wensen en geef als dat nodig is advies. Juist doordat je direct contact hebt met de maker kunnen er geen misverstanden ontstaan over de wensen waaraan het sieraad moet voldoen. Dit is belangrijk, zeker bij zo’n kwetsbaar onderwerp als rouw. Uiteraard ga ik met respect om met de door jou achtergelaten sieraden of as. Ik geef graag de mogelijkheid om aanwezig te zijn wanneer ik de as in het sieraad doe en de ruimte waarin de as zit afsluit. Dit wordt door veel van mijn klanten als zeer waardevol ervaren en geeft het sieraad voor hen nog meer waarde.

Je bent van harte welkom in het atelier in Barendrecht om kennis te maken en in alle rust de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website: www.jeroenwitkamp.nl

Met een vriendelijke groet,

Jeroen Witkamp.

Eigenschappen
  • Speciaal gemaakt

    Tijdloos met een verhaal.
  • Vakmanschap

    Meer dan 35 jaar ervaring als goudsmid.

Ervaringen met Jeroen Witkamp

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.