M-Press Coaching

(1)

Breda https://mpresscoaching.nl 06 52 458 758

 • Omgaan met emoties

 • Balans en veerkracht

 • Je eigen plaats terugvinden

 • Meer rust in je hoofd en lijf

 • Beter voor jezelf zorgen

 • Jouw manier van rouwen

 • Betekenis en zingeving

 • Je hoeft het niet alleen te doen

Beschrijving

Mijn naam is Natascha Kayser. Ik ben coach en counselor bij rouw en verlies, stress en burn-out en hoogsensitiviteit. Mijn praktijk M-Press Coaching is gevestigd in de Haagse Beemden in Breda, maar coaching online is ook mogelijk en heeft dezelfde effectiviteit als ‘live’.
Uit eigen ervaring weet ik hoe tegenslagen, verliezen en onzekerheid je wereld op zijn kop zetten, stress veroorzaken en diepe wonden slaan. Na een reeks van verliezen en een burn-out als gevolg daarvan, ben ik opleidingen gaan volgen op het gebied van coaching en counseling, rouw en verlies, impactvolle veranderingen en stress en burn-out. Als gediplomeerd en gecertificeerd coach ben ik aangesloten bij Coachfinder, NOBCO, StiR en VESB.

Rouw is de achterkant van liefde

Geen verlies is hetzelfde, maar elk verlies is gevoelig. Verlies is de natuurlijke tegenhanger van liefde. Het zijn twee kanten van dezelfde medaille. Rouw is de prijs die we betalen voor verbinding en hechting, en daarom doet het zo’n pijn. Door stil te staan bij verlies en herstel, ontstaat er beweging. Ieder mens loopt tegen gebeurtenissen aan die zijn of haar veerkracht danig op de proef stellen. Dat is helaas niet te voorkomen. Een professionele coach kan je helpen om te gaan met rouw, het verlies te dragen en het leven weer op te pakken, op een manier die bij jou past.

Verlies heeft veel gezichten

Verlies is er in vele soorten, maten en vormen. Het meest bekende is het verlies van een dierbare door overlijden, maar ook verlies van functioneren door ziekte of een ongeval, verlies van werk, een relatie, een huis, of een onzichtbaar verlies zoals een miskraam heeft grote impact. En vaak komt een verlies niet alleen. Als je iets of iemand verliest (of gaat verliezen), geeft dat veel stress. Ook oude, niet goed verwerkte verliezen kunnen op enig moment weer een rol gaan spelen.

Het gaat om jouw eigen terugkeer

Terugkrijgen wat je bent verloren, kan helaas niet. Maar een coach kan je wel helpen met jouw terugkeer, op een gezonde en verantwoorde manier. Ik werk vanuit een narratief, systemisch en existentieel perspectief, waardoor je weer de auteur van je eigen leven kunt worden.
Dat doen we niet alleen door te praten, maar ook met behulp van (elementen uit) evidence based coachingsmethoden zoals ACT, RET en Transactionele analyse, aangevuld met systemisch werk, voice dialogue, mindfulness, IEMT en secure base coaching, waarmee je op een veilige en verantwoorde manier kunt leren omgaan met rouw, emoties, stress en/of hoogsensitiviteit.

Wat een coach kan betekenen

Het is bekend dat mensen die adequate support ontvangen bij stress en verlies, zich beter voelen omdat ze zich geholpen, gezien en gehoord voelen. Tegelijkertijd lopen mensen die geen of misplaatste support ontvangen meer risico’s vast te lopen in de transitiecurve van het (rouw)proces. Je verhaal en ervaringen delen met iemand buiten de eigen relaties, gezin, familie of werkkring – die immers ook hun eigen proces hebben – kan enorm helpen. Een professionele coach heeft de kennis en ervaring om samen met jou te kijken naar wat er speelt, wat jij nodig hebt, wat bij jou past en hoe jij verder kunt.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Goed contact en een gevoel van veiligheid en vertrouwen zijn belangrijk. We beginnen daarom altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we van beide kanten kijken of er een klik is. Zo’n gesprek van een half uurtje kan bij mij in de praktijk in Breda of online en is gratis en vrijblijvend. Je kunt een afspraak zelf inplannen of contact opnemen voor meer informatie. Op mijn website kun je meer lezen over mij, over praktische zaken en over de ervaringen van anderen. Je kunt me ook volgen op Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn.

Wat kun je verwachten?

-Maatwerk voor jouw behoefte en situatie
-Een luisterend oor en een milde blik van een onafhankelijke professional
-Tools en oefeningen die meteen meer ontspanning en rust geven
-Een combinatie van ervaringsdeskundigheid en professionaliteit
-Evidence based coaching in de praktijk in Breda, op locatie, of online
-Kennis van jouw energie- en hulpbronnen en hoe je die beter kunt inzetten
-Inzicht in jouw patronen en mechanismen
-Meer veerkracht en balans

 

Eigenschappen
 • Empatisch

  Het gaat om jou en jouw verlies
 • Kennis en ervaring

  Ik begrijp wat verlies betekent
 • Praktisch ingesteld

  We kijken wat voor jou werkt
 • Breed georiënteerd

  Wat speelt er allemaal mee?

Ervaringen met M-Press Coaching

Laat ook uw review achter
9.3 (1)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • M
  9.3Op 19 augustus 2021
  Begripvol
  Begripvol, praktisch en no-nonsens. Ik heb veel aan de coaching gehad. Fijn dat het ook online kon.

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.