Mandevideoproducties

Steenwijk https://mandemolvideoproducties.nl/ 0614601252

 • Verschillende uitvaartvideopakketten

  Opname & Live Stream
 • Live stream

  Meerdere mogelijkheden en camera's
 • Uitvaartfilm

  Inclusief same day edit
Beschrijving

REPORTAGE VAN UITVAARTCEREMONIE

Voor een reportage van de uitvaartceremonie kan videograaf Mandé Mol de volledige opname van de uitvaartdienst verzorgen. Met een livestream kan de opname van het afscheid direct worden uitgezonden. Naast de ceremonie kan ook aandacht worden gegeven aan andere herinneringen op video.

LIVESTREAM VOOR THUISBLIJVERS

De uitvaartdienst kan live meegekeken worden. Dierbaren en belangstellenden ontvangen een link naar de videobeelden. Deze link kan bijvoorbeeld op de uitnodiging voor de ceremonie vermeld worden en kunt u zelf verspreiden via email, sms, WhatsApp of wat uw voorkeur heeft. Alle genodigden kunnen meekijken via hun computer, telefoon (iPhone of Android) of tablet. De livestream is wereldwijd beschikbaar, dus meekijken vanuit het buitenland is geen probleem. Naast live meekijken kunt u ook achteraf terugkijken, we spreken dan af hoe lang de uitzending naderhand te zien is.

UITVAARTFILM

Naast de uitvaartdienst kunnen naar wens ook opnames gemaakt worden van andere momenten op de uitvaartdag. Zo kunnen foto’s, ingezonden filmpjes, extra muziek, aangeleverde presentaties, kopie van de dienstpresentatie ter plaatse, namen van sprekers, rouwprentjes en condoleances, of specifieke wensen in de montage worden toegevoegd.

Eigenschappen
 • Voor info en boekingen

  0614601252

Ervaringen met Mandevideoproducties

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.