Afscheidsfotografie en meer, Marionfotografie

Brummen https://marionfotografie.nl 06 57 250 204

 • Respectvol

  Ik benader u als nabestaanden met alle respect.
 • Verlengstuk geheugen

  De foto's vertellen wat u wellicht ontgaat
 • Onopvallend aanwezig

  Draag gepaste kleding en stille schoenen
 • Oog voor detail

  Iets kleins is vaak van grote betekenis
Beschrijving

Je zult nooit de echte waarde van een moment weten,
tot het een herinnering zal zijn

 

Mijn naam is Marion Verhaaf.

Geboren en getogen in het mooie dorp Brummen aan de rand van de Veluwe. Ik fotografeer evenementen, doe diverse fotoshoots en ben fotografe/correspondente voor onze plaatselijke krant, Brummens Nieuws.
Als fotografe voor Stichting Still, leg ik sinds jui 2019 stilgeboren kindjes vast met hun ouders. Dit gebeurd kort na de geboorte in het ziekenhuis of bij hen thuis. Zo maak ik voor hen een laatste mooie reportage met en van hun kindje. Zo hebben zij voor altijd herinneringen die zij keer op keer kunnen bekijken, wanneer en hoe vaak zij maar willen.

Afscheid fotograferen

In 2018 werd ik gevraagd het afscheid vast te leggen van een dierbare vriend, dat was heel bijzonder voor mij. Deze eerste keer gaf mij een fijn gevoel, ik mocht dichtbij de familie zijn en op deze manier dit zeer intieme moment met hen delen.
Daarna mocht ik het vaker doen. En zo kwam ik erachter dat in deze tak van fotografie, mijn echte passie ligt. En dus ben ik begonnen met de opleiding Bekwaam Afscheidsfotografe.

Bekwaam Afscheidsfotografe

Sinds 1 december 2020 ben ik gediplomeerd Bekwaam Afscheidsfotografe. Door mijn eigen ervaringen op het gebied van verlies, weet ik dat de dagen rondom een afscheid als een roes aan de nabestaanden voorbij kunnen gaan. Het merendeel gaat langs hen heen. Met mijn Afscheidsfotografie, ben ik het verlengstuk van uw geheugen tijdens deze dagen. Door de foto’s kunt u er altijd weer op terug kijken, wanneer u daar behoefte aan hebt. En zo kan ik bijdragen aan de rouwverwerking.

Ik ben bereid een stukje met u mee te lopen op het pad,
dat u in deze dagen moet bewandelen

 

Holding Space

Dit is een mooie Engelse term die mij enorm aanspreekt. Het betekent zoveel als het voor iemand zijn zonder een oordeel te vellen. Daarnaast is het voor mij ook, het bereid zijn een stukje mee te lopen met de nabestaanden op het pad dat zij tijdens een afscheid moeten bewandelen. Op deze manier wil ik u als nabestaande tot steun zijn. En omdat ook ik niet altijd de juiste woorden kan vinden, zullen mijn foto’s voor mij spreken!

Als Afscheidsfotografe kan ik ook van waarde zijn voordat het moment van afscheid nemen daar is. In de aanloop daarnaar toe, is het maken van een mooie reportage zeker ook mogelijk. Ik heb gemerkt dat een dergelijke reportage voor de familie als zeer waardevol wordt ervaren.

Meer weten?

Wilt u weten hoe ik te werk ga bij het vastleggen een laatste reportage van en vooral met uw dierbare en het uiteindelijke afscheid van hen?
Ik vertel u daar graag over in een persoonlijk gesprek. Naar mijn idee bestaan er geen domme vragen, dat zijn alleen de vragen die u niet stelt!
Het snelst ben ik bereikbaar via 06 57 250 204. Kunt u het beter verwoorden in een mail, doe dit dan via marion@marionfotografie.nl en ik stuur u zo snel mogelijk een antwoord.

 

Een foto is een retourtje naar een moment, dat anders zal worden vergeten

Eigenschappen
 • Marionfotografie

  Afscheidsfotografie
 • Marion Verhaaf

  Ik leg graag uw dierbaarste momenten vast.

Ervaringen met Afscheidsfotografie en meer, Marionfotografie

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.