Raven Uitvaartzorg

Putten https://www.ravenuitvaartzorg.nl 0341-234800

 • Ik kan je helpen met het voorbereiden van

  de begrafenis of crematie
 • Welke keuze maak je?

  Een kist, wade of mand. Daar help ik je graag bij.
 • Hulp bij het opzetten van

  de rouwkaart
 • Muziek

  De muziek
 • Laat je adviseren over

  bloemen
Beschrijving

Welkom bij Raven Uitvaartzorg

Over ons

Voor jou als persoon

Wanneer je te maken krijgt met het overlijden van iemand die je dierbaar is, komt er veel op je af. Heftige emoties, zoals verdriet, het gemis, boosheid, afscheid nemen. Dit zorgt ervoor dat je het moeilijk vindt om rationele beslissingen te nemen.
Als uitvaartbegeleider wil ik er graag voor zorgen dat in deze laatste week alles uit handen wordt genomen omtrent de uitvaart.
Ik kan suggesties en ideeën geven. Overleg en communicatie zijn heel belangrijk. Door je goed te begeleiden zorg ik ervoor dat je met een goed gevoel terug kunt kijken op een persoonlijk en respectvol afscheid.

Waarom?

Naar mijn mening heb je het recht op een uitvaartbegeleider. Iemand die op een waardige en eerbiedige wijze de overledene verzorgd. Dit naar de wensen en behoeften van jou als nabestaande. Zonder er over in te zitten dat het verkeerd gaat.
Een uitvaartbegeleider die rust kan overbrengen op jou in deze droevige situatie. Dit wil ik heel graag voor jou betekenen.

Wie is Martijn Raven?

Ik ben Martijn Raven, 44 jaar, geboren in Friesland. 17 jaar geleden ben ik naar Putten verhuisd om te trouwen met mijn lieve vrouw Tirza. Ons gezin bestaat inmiddels uit 4 kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 14 jaar.
Graag help ik mensen, of ze nu hulpbehoevend, oud of jong zijn, voor mij is iedereen gelijk.
Al jaren koester ik de wens om mijn naaste die een dierbare hebben verloren in de dood bij te staan tijdens de uitvaart. Met de steun van mijn vrouw, gezin en naaste familie is deze wens in vervulling gegaan en omgezet in Raven Uitvaartzorg. Met hart en ziel zal ik mij inzetten om de uitvaart zo te leiden dat je er met een goed gevoel op terug kunt kijken.

 

Meer informatie vind je op: www.ravenuitvaartzorg.nl

Eigenschappen
 • Martijn Raven

  Ik sta dag en nacht voor je klaar
 • Telefonisch bereikbaar

  0341-234800
 • Werkgebied

  Provincie Gelderland
 • Ook met een klein budget

  is persoonlijk en respectvolle uitvaart mogelijk

Ervaringen met Raven Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.