Matrice Schiedam

Schiedam https://matrice.nl 010 273 2424

 • Matrice Schiedam

  Voor ieder mens, voor ieder budget, voor iedere sfeer.
 • Matrice Schiedam

  Kwaliteit / afstemming / rust
 • Matrice Schiedam

  Prachtig pand met binnentuin en familiekamers
 • Matrice Schiedam

  De vrouwelijke hand / the female touch
 • Matrice Schiedam

  Wij begeleiden u waar nodig
Beschrijving

Welkom bij Matrice Schiedam

We vinden het fijn als u zich, direct al bij aankomst bij Matrice, welkom voelt bij ons. Het klinkerpaadje, de bankjes, de pergola, ze leiden u op een prettige manier naar binnen. De lange glazen wand aan de voorzijde straalt openheid uit, en op de ramen ziet u de visie van Matrice in woorden en zinnen uitgebeeld. En hoe mooi kan het zijn om samen met familie en vrienden degene van wie u hield, uit te dragen over dit pad, met uw eigen muziek op de achtergrond.

Over Matrice

De kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit. Hoe groot of klein een uitvaart ook is, we zullen nooit concessies doen aan deze kwaliteit. Van Matrice mag u expertise verwachten, vindingrijkheid, ruimdenkendheid. Wij zijn pas tevreden als u met een goed gevoel kunt terugkijken.

 

Uitvaartbegeleiding

Bij een overlijden kunnen verschillende emoties naar boven komen zoals chaos, verdriet, paniek. En altijd zal de realiteit zijn dat de voorbereidingen voor de uitvaart in gang moeten worden gezet. Dat kan verwarring en vragen oproepen: waar begin je dan, hoe kom ik aan goede adviezen, wie helpt ons hier doorheen?

Hoe gaan we ervoor zorgen dat ieders wensen en ideeën aan bod komen? Wat willen we eigenlijk: een traditionele uitvaart, een eigentijdse? En wat zijn de kosten dan?

U heeft misschien eerdere uitvaarten meegemaakt, maar dat zegt niets over hoe u het zelf zou willen. Ieders beleving is persoonlijk. De vrouwen van Matrice begrijpen dit als geen ander. Zij kennen de gevoelens en vragen die na een overlijden door uw hoofd kunnen gaan. En zij staan klaar voor u, met al hun passie, rust en ervaring.

 

Voor meer informatie: www.matrice.nl

Eigenschappen
 • Christian van der Gaag

  Ik sta u graag te woord en help u waar nodig.
 • Telefonisch bereikbaar

  010 273 2424
 • Locaties

  Vlaardingen & Schiedam
 • Ons team

  Wij staat voor u klaar

Ervaringen met Matrice Schiedam

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.