MijnLaatsteDeken.nl

Rheden https://www.mijnlaatstedeken.nl 06 19997788

 • MijnLaatsteDeken.nl

  Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau of geschenk?
 • MijnLaatsteDeken.nl

  Wieg lakentje met boodschap of naam
 • MijnLaatsteDeken.nl

  Wil je zelf een persoonlijk troost cadeau maken en geven, geheel naar eigen wens?
 • MijnLaatsteDeken.nl

  Ledikant lakentje met boodschap of naam
 • MijnLaatsteDeken.nl

  Personaliseer je de mooiste items en troostttextiel met geborduurde naam of boodschap
Beschrijving

WORLD OF MIJNLAATSTEDEKEN.NL

Er zijn nauwelijks woorden voor… Leg je dierbaarste herinneringen vast met de mooiste gepersonaliseerd items met naam, initialen of geboortedatum van jouw dierbare.

Wat geef je een dierbare die te maken krijgt met een groot verlies? Wat geef je iemand bij overlijden? Of aan wat voor soort troost cadeau heb jij zelf behoefte als je dierbare is overleden? Deze vraag stellen mensen zich vaak af als ze iets verdrietigs meemaken of van dichtbij zien gebeuren.

 

OVER ONS

Bij Mijn Laatste Deken zijn we 24/7 aan het ontwerpen, fantaseren, ontwikkelen én nieuwe manieren aan het bedenken om persoonlijke verhalen te vertellen door middel van de mooiste items te borduren met naam, initialen van je of speciale boodschap voor je dierbare.

Alle items van Mijn Laatste Deken worden met liefde door ons gemaakt in Nederland. Het borduren van de producten doen wij in onze eigen studio. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Wij besteden aan elk product evenveel aandacht en zorg!

Wij zijn er van overtuigd dat een gepersonaliseerd geschenk het meest waardevolle geschenk is. Uniek en ook 100% persoonlijk. Ons assortiment zal stapje voor stapje uitbreiden met de mooiste handgemaakte items. Speciale wensen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

 

Liefs,
Mijn Laatste Deken

Meer informatie vindt u op: www.MijnLaatsteDeken.nl

Eigenschappen
 • Mijn laatste deken

  Herinneringsproducten
 • Telefonisch bereikbaar

  06 19997788
 • Inge

  Neem vrijblijvend contact op
 • Onze webshop

  www.mijnlaatstedeken.nl

Ervaringen met MijnLaatsteDeken.nl

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.