MijnLaatsteDeken.nl

Abbekerk https://www.mijnlaatstedeken.nl 06 19997788

 • MijnLaatsteDeken.nl

  Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau of geschenk?
 • MijnLaatsteDeken.nl

  Wieg lakentje met boodschap of naam
 • MijnLaatsteDeken.nl

  Wil je zelf een persoonlijk troost cadeau maken en geven, geheel naar eigen wens?
 • MijnLaatsteDeken.nl

  Ledikant lakentje met boodschap of naam
 • MijnLaatsteDeken.nl

  Personaliseer je de mooiste items en troostttextiel met geborduurde naam of boodschap
Beschrijving

ONS VERHAAL

Gepersonaliseerde items en cadeaus voorzien van een persoonlijk, eigen verhaal. Daar hadden we behoefte aan. Ondanks dat we er niet van houden om in een hokje gestopt te worden, als je ons dan toch moet beschrijven dan zijn wij bovenal: al ruim 34 jaar vrienden (bijzonder), mama’s pur sang (dat trouwens ook) én business partners.

SINDS 2021

Sinds 2021 staan wij samen aan het roer van Mijnlaatstedeken.nl. Ontstaan vanuit een behoefte naar gepersonaliseerde items en cadeaus, een passie voor creëren en eindeloze creativiteit. Sindsdien is geen dag hetzelfde en zijn we 24/7 aan het ontwerpen, fantaseren, ontwikkelen én nieuwe manieren aan het bedenken om persoonlijke verhalen te vertellen door middel van de mooiste items te borduren met naam, initialen van je of speciale boodschap voor je dierbare.

HET ONSTAAN VAN MIJNLAATSTEDEKEN.NL

Wat geef je een dierbare die te maken krijgt met een groot verlies? Wat geef je iemand bij overlijden? Of aan wat voor soort troost cadeau heb jij zelf behoefte als je dierbare is overleden? Deze vraag stellen mensen zich vaak af als ze meemaken of van dichtbij zien als dit is gebeurd. Deze vraag werd ons vaak gesteld. Wij zijn er van overtuigd dat een gepersonaliseerd geschenk het meest waardevolle geschenk is. Uniek en ook 100% persoonlijk. Ons assortiment zal stapje voor stapje uitbreiden met de mooiste handgemaakte items. Speciale wensen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Liefs, Linda en Inge

Team Mijnlaatsedeken.nl

 

Meer informatie vindt u op: www.MijnLaatsteDeken.nl

Eigenschappen
 • Mijn laatste deken

  Herinneringsproducten
 • Telefonisch bereikbaar

  06 19997788
 • Linda en Inge

  Neem vrijblijvend contact op
 • Onze webshop

  www.mijnlaatstedeken.nl

Ervaringen met MijnLaatsteDeken.nl

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.