Monuta Roel van der Wielen

Zaandam www.monuta.nl 075 20 50 087

 • Roel van der Wielen

  Omdat het ook anders mag
 • Roel van der Wielen

  Wij vinden het belangrijk dat alles op de dag van de uitvaart samenkomt
 • Roel van der Wielen

  De verhalen die de nabestaanden vertellen, de muziek, de catering, de sfeer
 • Roel van der Wielen

  Het gaat er bij het afscheid nemen om dat nabestaanden met een goed gevoel terugkijken
 • Roel van der Wielen

  Dit bijzondere afscheid kunnen wij voor u verzorgen
 • Roel van der Wielen

  Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan
 • Roel van der Wielen

  Zo geven wij samen met u een persoonlijk tintje aan een uitvaart in Zaandam of omgeving
 • Roel van der Wielen

  Mijn doel is om een mooi, warm en passend afscheid te verzorgen die steun en troost biedt
Beschrijving

Welkom bij Roel van der Wielen

Na een overlijden, in gevoel van verschillende emoties, komt er veel regelwerk op u af. Ik begrijp dit als geen ander. Helaas heb ik al heel vroeg te maken gekregen met de verwerking van het rouwproces. Toen ik vijftien jaar was overleed mijn moeder aan de gevolgen van hartfalen. In de jaren daarna verloor in zowel mijn vader als mijn zoontje in een korte periode. Het leerde mij dat niet ieder rouwproces hetzelfde is en dat iedereen hier op een andere manier mee omgaat. Nu ik iets meer levenservaring bezit, kreeg ik meer en meer het gevoel dat ik hier iets mee moest gaan doen. Ik vond dit terug in het vak van uitvaartverzorger.

Als uitvaartverzorger haal ik de meeste voldoening en kracht uit het mogen begeleiden en ondersteunen van mensen. In welke vorm dan ook. Het doet mij goed wanneer ik van nabestaanden te horen krijg dat de uitvaart mooi en respectvol was geregeld. Dat ik me volop voor de familie heb ingezet, het vertrouwd voelde en dat ik daarnaast alle praktische zaken geruisloos heb kunnen regelen. Ik vind het fijn dat ik de nabestaanden zo de tijd geef om afscheid te kunnen nemen van hun overleden dierbare.

Mijn doel is om een mooi, warm en passend afscheid te verzorgen die steun en troost biedt. Dit kan ik samen met de nabestaanden bereiken door te kijken naar de leefstijl en wensen van de overledene. Ik hoop dat u open staat voor mij om u mogen te begeleiden in deze zware periode.

Het is fijn als het afscheid van uw dierbare overleden dierbaree past bij hoe hij of zij was en in het leven stond. Wij vinden het belangrijk dat alles op de dag van de uitvaart samenkomt. De verhalen die de nabestaanden vertellen, de muziek, de catering, de sfeer. Het gaat er bij het afscheid nemen om dat nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op een bijzonder afscheid. Dit bijzondere afscheid kunnen wij voor u verzorgen. Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan. Zo geven wij samen met u een persoonlijk tintje aan een uitvaart in Zaandam of omgeving

 

Meer informatie vindt u op: Monuta | Roel van der Wielen

Eigenschappen
 • Monuta

  Roel van der Wielen
 • Bel bij overlijden

  075 20 50 087
 • Werkgebied

  Zaandam Oostzaan en omgeving
 • Email

  rvdwielen@monuta.nl

Ervaringen met Monuta Roel van der Wielen

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.