Mooi Graf

Heerlen https://mooigraf.nl 06 20 218 743

 • Onze diensten

  Periodiek onderhoud graf
 • Onze diensten

  Verzorgen beplanting
 • Onze diensten

  Verzorgen bloemetje bij speciale gelegenheid
 • Onze diensten

  Inscripties bijwerken
 • Onze diensten

  Grafkaarsen en rozenkransen
Beschrijving

Welkom bij Mooi Graf

Veel mensen maken zich zorgen  over het onderhoud van het graf. Vragen zoals: “Wat als ik het niet meer kan verzorgen?”, zijn veel voorkomend. Ook ziet men vaak het grafonderhoud als een zware opgave. Niet enkel vanwege de tijd die het in beslag neemt, maar voornamelijk ook dat het op dezelfde mensen neerkomt. Daarnaast vormt de afstand tussen woonplaats en begraafplaats vaak een groot probleem.
Een nieuwe generatie kiest er voor om het graf van hun dierbare overledene structureel te laten verzorgen. Op deze manier weten zij dat het grafmonument er altijd waardig en verzorgd bij ligt en dat zij het graf kunnen bezoeken op een tijdstip dat hun schikt.

MOOI GRAF werkt uitsluitend met hoogwaardige schoonmaakproducten afgestemd op de behoeften van uw gedenksteen. We voeren de overeengekomen werkzaamheden zorgvuldig en discreet uit. U hoeft zich hier dan geen zorgen (meer) over te maken en kunt met een gerust hart het graf bezoeken.

Na ons onderhoud aan het grafmonument krijgt u d.m.v. een foto bevestiging dat het graf met kunde en respect is schoongemaakt.

Als wij tijdens ons onderhoud gebreken aan het grafmonument signaleren, dan melden wij dit aan u.

Meer informatie vindt u op: mooigraf.nl

Eigenschappen
 • Mooi graf

  Grafzorg
 • Telefonisch bereikbaar

  06 20 218 743

Ervaringen met Mooi Graf

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.