Nanda Nijstad Uitvaartzorg

Landsmeer https://www.nandanijstad.nl 06 52 889 955

 • Onze diensten

  Bij overlijden
 • Onze diensten

  De uitvaart
 • Onze diensten

  Na de uitvaart
 • Onze diensten

  Kinderen en afscheid
 • Onze diensten

  Afscheid van een kind
 • Onze diensten

  Vooruit denken
 • Onze diensten

  Nazorg
Beschrijving

Welkom bij Nanda Nijstad Uitvaartzorg

Nanda Nijstad Uitvaartzorg is een warme en persoonlijke uitvaartonderneming die zich richt op het bieden van zorg, aandacht en het nemen van de benodigde tijd in deze moeilijke periode van afscheid nemen. Bij ons staat de mens centraal en streven we ernaar om een betekenisvolle uitvaart te verzorgen die een blijvende herinnering vormt en u troost en houvast biedt.

Bij Nanda Nijstad Uitvaartzorg begrijpen we dat het organiseren van een uitvaart een emotioneel en vaak overweldigend proces kan zijn. Daarom stellen we één toegewijde uitvaartverzorger tot uw beschikking, die gedurende het hele traject uw vaste aanspreekpunt zal zijn. Deze uitvaartverzorger staat altijd voor u klaar en luistert naar uw wensen, behoeften en verhalen over de overledene. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid begeleiden wij u stap voor stap bij het vormgeven van een afscheid dat past bij de unieke persoonlijkheid van uw dierbare.

Nanda Nijstad Uitvaartzorg is er trots op dat we het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart mogen voeren. Dit keurmerk hebben we verdiend dankzij de positieve beoordelingen en waarderingen van nabestaanden die door ons zijn bijgestaan in hun rouwproces. Het is een erkenning van onze toewijding aan een persoonlijke en respectvolle benadering, waarbij we oog hebben voor de individuele behoeften van elke familie die we ondersteunen. Bovendien zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers, wat aantoont dat onze uitvaartverzorgers voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen en voortdurend streven naar professionele groei en ontwikkeling.

Bij Nanda Nijstad Uitvaartzorg begrijpen we dat rouw geen 9-tot-5-schema volgt. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar. Of u nu behoefte heeft aan advies, een luisterend oor of dringende ondersteuning, wij zijn er om u te helpen. Ons team van toegewijde professionals zal u begeleiden en ondersteunen, ongeacht het tijdstip van de dag, om ervoor te zorgen dat u de zorg en aandacht krijgt die u nodig heeft.

Kortom, Nanda Nijstad Uitvaartzorg is uw betrouwbare partner in het organiseren van een persoonlijke en respectvolle uitvaart. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, bieden u een vast aanspreekpunt en staan dag en nacht voor u klaar. Met ons Keurmerk Persoonlijke Uitvaart en inschrijving in het Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers kunt u erop vertrouwen dat uw dierbare afscheid in goede handen is bij ons.

Kijk voor meer informatie op: www.nandanijstad.nl

Eigenschappen
 • Nanda Nijstad

  Uitvaartzorg
 • Nanda Nijstad

  Ik help u graag met een mooi afscheid
 • Telefonisch bereikbaar

  06 52 889 955
 • Email

  info@nandanijstad.nl

Ervaringen met Nanda Nijstad Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.