Poort naar Welzijn

Westerbroek https://www.poortnaarwelzijn.nl 06 33 049 541

 • Waarmee kan ik je helpen en ondersteunen

  Je mist voldoening en plezier in je leven.
 • Waarmee kan ik je helpen en ondersteunen

  Je hebt het gevoel dat je de grip op jezelf en je leven kwijt bent
 • Waarmee kan ik je helpen en ondersteunen

  Je voelt je regelmatig lusteloos en passief
 • Waarmee kan ik je helpen en ondersteunen

  Je voelt je vaak somber over de toekomst
 • Waarmee kan ik je helpen en ondersteunen

  Je voelt je eenzaam
Beschrijving

Met het persoonlijk ondersteuningstraject “Geef je leven weer glans” help ik je om jezelf weer in een opwaartse spiraal te brengen en je leven in te vullen op een manier waar jij blij van wordt.

1:1 Geef je Leven weer Glans

Ben jij je levenspartner verloren en wil je ondanks het gemis weer  genieten van het leven? Dan is dit online 1-op-1 traject ‘Geef je Leven weer Glans’ voor jou.

Dit traject bestaat uit…

3 maanden online persoonlijke ondersteuning voor vrouwen die zich na het verlies van hun partner minder eenzaam willen voelen en willen leren hoe ze weer zin aan hun leven kunnen geven.

Wanneer kan ik je helpen

JE VOELT JE EENZAAM

Met niemand was het zo vertrouwd als met je partner. Nu je alleen bent, voel je je vaak eenzaam. Je omgeving leeft wel met je mee, maar zij voelen niet wat jij voelt. Jij leidt een heel ander leven dan zij. Je praat niet vaak met anderen over wat je voelt. Je bent bang dat ze je een zeurkous vinden.

JE MIST VOLDOENING EN PLEZIER IN JE LEVEN

Je staat ’s ochtends op met een leeg gevoel en denkt: daar gaan we weer, waar doe ik het allemaal voor? Het valt je zwaar om je dagen in te vullen zonder de dagelijkse routine die je met je partner deelde. Je doet alles wel, maar het geeft je weinig voldoening en plezier.

JE HEBT HET GEVOEL DAT JE DE GRIP OP JEZELF EN JE LEVEN KWIJT BENT.

De rust en stabiliteit die het leven met je partner je gaf is er niet meer. Voor je gevoel ben je je houvast kwijt. Dit maakt je onzeker. Je vraagt je af hoe je je vertrouwen in jezelf en het leven kunt terugvinden.

JE VOELT JE REGELMATIG LUSTELOOS EN PASSIEF

Met je partner ging je overal graag samen naartoe. In je eentje dingen ondernemen doe je niet zo gemakkelijk. Ook al wil je wel in actie komen, het lukt je niet. Je ziet overal tegenop en hebt er gewoon geen energie voor om erop uit te gaan.

JE VOELT JE VAAK SOMBER OVER DE TOEKOMST

Je weet dat je verder moet en wil dat ook graag. Toch vind je het moeilijk om de toekomst positief tegemoet te zien. Je twijfelt of je ooit wel weer zo gelukkig zult worden als toen je met je partner was. Het is alsof er niets meer is om naar toe te leven nu je er alleen voor staat.

 

Bekijk mijn website voor meer informatie: www.poortnaarwelzijn.nl

Eigenschappen
 • Poort naar welzijn

  Rouwbegeleiding & Nazorg
 • Telefonisch bereikbaar

  06 33 049 541

Ervaringen met Poort naar Welzijn

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.