REB Advies

's-Hertogenbosch https://rebadvies.nl/ 06 184 584 44

 • Voorbereiding nalatenschap

 • Afwikkeling nalatenschap

 • Vervanging executeur

Beschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN EXECUTEUR OF BOEDELGEVOLMACHTIGDE?

Professionele afwikkeling van uw erfenis

Bent u op zoek naar een geschikte executeur of een boedelgevolmachtigde die u op een onafhankelijke, menselijke en professionele wijze helpt omdat u het zelf niet wilt of kan of omdat er onenigheid is ontstaan. Neem dan contact op met REB Advies. Ik bereid niet alleen de afwikkeling voor maar handel ook de hele erfenis af. U heeft tenslotte al genoeg aan uw hoofd.

Op het moment dat een familielid of uw partner overlijdt, begint er een verdrietige periode. Uit persoonlijke ervaring heb ik gemerkt hoe lastig het is om in deze hectische en emotionele tijd juiste beslissingen te nemen. `Juist ook omdat men vaak kwetsbaarder is.  Ondersteuning bij de materie waarmee men niet dagelijks te maken heeft, kan heel ontlastend werken en een gevoel van rust geven. Het is dan fijn om één vast aanspreekpunt te hebben. Vaak hoor ik ”wat fijn dat ik daar niet aan hoef te denken”, “het geeft rust binnen de familie dat we dit niet zelf hoeven te doen”.

Na overlijden zijn uw erfgenamen verantwoordelijk op financieel, administratief en fiscaal gebied om zaken binnen bepaalde termijnen te beheren en af te wikkelen. Dit kan een complexe en langdurige aangelegenheid zijn en kan nodige ergernissen en met zich meebrengen waardoor de afwikkeling nog langer duurt en zelfs bij de rechtbank terecht kan komen.

Als professioneel executeur kan ik u helpen bij het voorbereiden en afwikkelen van uw volledig

Als professioneel executeur kan ik u helpen bij het voorbereiden en afwikkelen van uw volledige eenvoudige of complexe nalatenschap. Ook kan ik in opdracht als gevolmachtigde werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden die ik voor u onder andere uit handen kan nemen zijn:

 • opmaken van een overzicht van bezittingen en schulden om omvang van de erfenis te bepalen
 • beoordelen testamenten (als aanwezig)
 • informeren van alle financiële  instanties en opzeggen abonnementen
 • het ontruimen en verkopen van de woning
 • doen van aangiftes inkomsten-en erfbelasting.
 • Vereffening van de nalatenschap

In uw persoonlijke Digitale Nalatenschapsdossier registreer ik alle relevante informatie op een veilige en transparante manier zodat u altijd volledig op de hoogte bent.

Wil u ook rust? Wilt u hulp bij het afwikkelen of voorbereiden van de nalatenschap? Neem dan contact op. Ik ben bereikbaar onder telefoonnummer 061845844.  Ik kijk uit naar uw vragen en om u veel werk uit handen te nemen

Eigenschappen
 • Voor info en afspraak

  06 184 584 44

Ervaringen met REB Advies

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.