Renee Krijgsman Fotografie

(4)

Beekbergen https://reneekrijgsman.nl 06-40106436

 • Fotografie houdt de herinnering in leven

  Met de foto’s klopt het weer helemaal, precies zoals de herinnering is
 • Een beeld in detail vastgelegd biedt troost

  Wat jij niet ziet leg ik vast om je herinnering compleet te maken
 • Foto's kunnen worden gedeeld met afwezigen

  Zodat je er elk moment over kan praten samen
 • Foto's helpen te praten over deze dag

  Wanneer je de woorden niet kunt vinden
 • Een fotograaf bij een uitvaart is doodgewoon

  Want herinneringen zijn onbetaalbaar
Beschrijving

“Ik draag je tot het einde, ik laat je los in liefde.”

“Arthur is gestorven op zijn geboortedag maar blijft altijd bestaan in onze herinnering”

“Met deze foto’s klopt het weer helemaal, precies zo mooi als de herinnering”

Fotografie houdt de herinnering in leven

Je kunt er altijd voor kiezen om er nooit naar te kijken. Maar nooit meer voor kiezen om ze te maken.

Deze dagen na overlijden van een dierbare staan in het teken van loslaten, terwijl je het samenzijn voor altijd wil vast houden.
De dag van het afscheid gaat vaak in een roes voorbij doordat je erg bezig bent met je verdriet en emoties onder controle te houden. Hierdoor krijg je vele kleine en grote intense momenten mogelijk niet mee.
Na de uitvaart begint de rouw pas echt en iedereen doet dit op zijn eigen manier en eigen tempo. Foto’s kunnen helpend zijn bij het tastbaar maken van je herinneringen.
Foto’s helpen je een beeld te geven van de dag. Er worden dingen zichtbaar die je vergeten was of niet hebt gezien. Foto’s zijn voor kinderen een tastbaar beeld voor later.
Afwezigen kunnen zien hoe de dag van het afscheid was.
Beelden zeggen meer dan woorden.

De dag van de uitvaart zie ik vaak als een dag vol liefde: met zorg voorbereid, waar herinneringen worden gedeeld.  De glimlach die ik veel in een dienst zie probeer ik vast te leggen, want er waren ook zeker mooie momenten, waar met warmte aan terug gedacht kan worden.

Deze afscheidsreportage ondersteunt jou en je naasten bij het rouwproces. Nu, maar ook de komende jaren, ieder op zijn eigen moment. Door dit voor je vast te leggen zorg ik voor een tastbare herinnering van dit dierbare moment.

“Het was een verdrietige, mooie onvergetelijke dag! Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, het biedt me troost om te weten dat er zoveel ook mooie momenten zijn vastgelegd, bedankt!”

“Alle kleine details en momenten van waarde waren door haar vastgelegd.”

“Je professionaliteit en humor deed ons erg goed. Je voelt de mensen perfect aan en eerlijk gezegd heb ik niet eens gemerkt dat je foto’s aan het maken was. Super. “

“Ik wist niet dat we elkaar zoveel vast hielden, wat prachtig om te zien. Het is zo fijn om terug te zien hoe we het met elkaar hebben gedaan, hoe we er voor elkaar waren”

“Dank je voor dit prachtige voorproefje! Ik vind het niet pijnlijk om terug te zien, integendeel, het roept zoveel warme gevoelens bij me op. Terugkijkend kan ik niet anders dan dankbaar en tevreden zijn. Het was mooi, het was echt en oprecht, en beter kan simpelweg niet. En jij hebt het talent om van die kleine bijzondere momenten te vangen op een foto, wat een geschenk! “

Eigenschappen
 • Onzichtbaar in beeld

  Ongemerkt de belangrijke foto's maken
 • Oog voor detail

  Iets groots is terug te vinden in iets kleins
 • Betrokken en Integer

  Nabij en op afstand
 • Flexibel

  Want de dood kun je (meestal) niet plannen

Ervaringen met Renee Krijgsman Fotografie

Laat ook uw review achter
9.7 (4)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Linda van der Spek-Mostert
  9Op 27 juni 2021
  Sommige mensen zijn een cadeautje
  Soms komen er mensen op je pad en wens je iedereen de kennismaking met die persoon toe. Renee is zo iemand. Ten eerste omdat zij een fijn en mooi mens is die met slechts een paar woorden contact weet te maken met de mensen om haar heen. En ten tweede omdat zij op een prachtige en onderscheidende wijze het laatste afscheid in beelden kan vastleggen. rnrnWanneer je afscheid moet nemen van iemand die je zo dierbaar is en waarmee jij je zo verbonden voelt, kunnen de dagen naar de uitvaart toe soms in een roes aan je voorbij gaan. Dit omdat er veel geregeld moet worden en vermoeidheid daarbij een rol kan spelen, naast het verdriet om het noodgedwongen afscheid. Ik gun families dan zo dat zij de uitvaart laten fotograferen door een professioneel fotograaf die gespecialiseerd is in afscheidsfotografie, want ook al probeer je nog zo bewust alle waardevolle momenten in je op te nemen, er gaat toch nog veel langs je heen. Dit is een opmerking die ik vaak terugkrijg van families. Met haar vakkundige oog voor details weet Renee deze momenten vast te leggen en geeft zij nabestaanden daarmee met de door haar gemaakte fotou2019s een onuitwisbare herinnering van liefde en verbondenheid. rnrnLinda van der Spek-MostertrnrnLinda van der Spek u2013 Gevoel voor afscheid, freelance uitvaartbegeleiderrntevens trouwambtenaar, Trouwen met Lindarn
 • Peter
  10Op 19 mei 2021
  Afscheid Kees
  Dank je voor de dag van het afscheid. Je hebt ons een heel goed gevoel gegeven. Je vriendelijkheid, professionaliteit en super in de omgang. rnJe professionaliteit en humor deed ons erg goed. Je voelt de mensen perfect aan en eerlijk gezegd heb ik niet eens gemerkt dat je foto's aan het maken was. Super. Maar gelukkig had je ook even tijd om een broodje met ons te eten maar bleef je toch de mensen in de gaten houden voor die ene foto.rnDe uitvaart voor Kees heb je heel mooi in beeld gebracht met de warme, bijzondere betrokkenheid en emoties van de mensen.rnIk heb de korte dia voorstelling mogen zien en deze ziet er zo mooi en goed uit. Echt zoals het afscheid is geweest. Ben erg benieuwd naar het album.rnEn eerlijk gezegd je bent een ambassadeur voor een uitvaart reportage.
 • Chantal Ophuis
  10Op 09 mei 2021
  Waardevolle momenten prachtig vereeuwigd
  Wat zijn wij blij dat Renu00e9e er was tijdens de begrafenis van mijn vader. Alle mooie momenten, alles wat wij als gezin niet zien op zou2019n zware dag, heeft ze prachtig vastgelegd. De kleine dingen, de emoties van ons en anderen, precies gepakt op het juiste moment. En dat terwijl we je eigenlijk niet zagen.... dat maakt het bijzonder! Lieve Renu00e9e, je hebt vastgelegd wat wij niet hebben gezien. Maar nu kunnen we er wanneer we willen naar kijken en dat is ons heel dierbaar. Heel erg bedankt! Chantal, Remco en Ria
 • Els Boesveld
  9.7Op 04 mei 2021
  Geweldig
  Renee heeft bij het afscheid van mijn moeder gefotografeerd. Ja zag haar niet, ze was er wel. Het is een prachtige reportage geworden. Fotografie bij een verlies is echt een hulp bij het verwerken van dit verlies. Zeker voor mijn vader die dementerende is maar ook voor mij om de herinnering van het afscheid in beeld te zien.rnHet kleine boek is klaar. Het grote boek bijna.rnRenee is een geweldige vrouw met passie en liefde voor haar vak.

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.