Postmortale Zorg Gelderland, Gedreven door passie en professionaliteit

Geldermalsen https://www.postmortalezorggelderland.nl 034 52 34 700

 • Postmortale Zorg Gelderland

  Thanatopraxie
 • Postmortale Zorg Gelderland

  Airbrush
 • Postmortale Zorg Gelderland

  Postmortalezorg
 • Postmortale Zorg Gelderland

  Overledenenzorg
 • Postmortae Zorg Gelderland

  Trainingen op maat
Beschrijving

Postmortale Zorg Gelderland is een dienstverlenend bedrijf in de uitvaartzorg. Door uitvaartondernemingen professioneel te ondersteunen bij de laatste zorg en opbaren na een overlijden, worden zij volledig ontzorgd. 

Onze missie: waarom wij doen wat we doen. 

Bijna niemand komt van school met de gedachte om overledenenverzorger te worden. Iemand ka worden geconfronteerd met een overlijden of heeft het gevoel mensen te willen helpen tijdens kwetsbare momenten. Bij Postmortale Zorg Gelderland houden wij van ons vak. Het geeft voldoening om onze klanten tevreden te zien en te ontzorgen tijdens de organisatie van een afscheid. Maar het uiteindelijke doel is de dankbaarheid van nabestaanden. Door een overledene toonbaar te maken, kunnen zij op een waardige manier (hoe moeilijk dat ook is) afscheid nemen van de overleden persoon.

Wij verzorgen overledenen en voeren thanatopraxie behandelingen uit, bij zowel volwassen als kinderen, zelfs op elk gewenste locatie door heel Nederland. Wij beschikken ook over een depot uitvaartkisten van verschillende leveranciers, verhuur koelingen, materialen voor opbaring, reconstructie na een ongeval, en een groot netwerk waardoor wij snel en vakkundig kunnen schakelen. Ook zijn wij bereikbaar voor advies en eventueel trainingen naar uw wensen op maat gemaakt 

Oprichting Postmortale Zorg Gelderland 

De oprichter van Postmortale Zorg Gelderland is Remco Hol. Met meerdere diploma’s op zak en veel ervaring is hij al meer dan 25 jaar een vertrouwd begrip in de overledenenzorg. Naast het ondersteunen van uitvaartondernemingen, wil Remco het algemene niveau naar een hoger level tillen. Door ervaring in te zetten en kennis te delen, is Postmortale Zorg niet alleen een professionele ondersteuner, maar ook een interne opleider. 

Een team met gedreven mensen 

Door de juiste mensen om zich heen te verzamelen en op te leiden tot professionals met ieder een eigen deskundigheid, heeft Remco een team om zich heen gebouwd met gedreven overledenenverzorgers. De organisatie heeft korte lijnen. Het voordeel daarvan is dat er altijd snel en adequaat gehandeld kan worden tijdens een melding. Een prettige groep met mensen die allemaal dezelfde werkwijze en missie uitdragen. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0345- 23 47 00 of vul het online contactformulier in. 

Onze diensten

– Piëteitsvol koelen
– Wenselijke verzorging
– Cosmetische verzorging
– Rouwvervoer
– Opbaren (thuis)
– Stille crematie
– Uitvaartkisten
– Camouflage Make-up/airbrush
– Restauratieve technieken
– Vocht- of gasafdrijving
– Reconstructie technieken
– Thanatopraxie
– Body sealing

Eigenschappen
 • Postmortale zorg

  Gelderland
 • Telefonisch bereikbaar

  034 52 34 700
 • Aangesloten bij

  VVAT
 • Aangesloten bij

  Beroepsvereniging Vesalius

Ervaringen met Postmortale Zorg Gelderland, Gedreven door passie en professionaliteit

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.