Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn

Veenendaal https://www.rijksenuitvaartzorg.nl 0318 500 625

 • Oprecht dichtbij

  Wij nemen graag de totale zorg uit handen. Zo heeft u tijd voor uw verdriet.
 • Wie zijn wij?

  Wij werken al jarenlang samen met een vast team. Stuk voor stuk professionals die weten wat goede en
 • Jarenlange ervaring

  We organiseren een waardige uitvaartdienst, helpen u bij het uitzoeken van de grafsteen en begeleide
 • Alles onder één dak

  Uitvaartzorg, Steenhouwerij en Informatiecentrum
Beschrijving

Welkom bij Rijksen Uitvaartzorg

Het vertrouwen, de warmte en betrokkenheid die ik ervaar bij families die door een lastige periode gaan, maken mijn werk keer op keer enorm dankbaar.

Het geeft mij enorm veel voldoening om mensen te kunnen helpen in de moeilijke tijd rondom overlijden. Ik sta dan ook dag en nacht klaar om u op te vangen en te begeleiden wanneer een dierbare overlijdt.

 

Onze locatie

Centraal gelegen, midden in het centrum van Veenendaal, in de omgeving van het treinstation en dichtbij begraafplaats de Munnikenhof bevindt zich ons uitvaarthuis De Kerkewijk

Onze kamers

In deze besloten omgeving, waar privacy en rust gewaarborgd is, mag u zich thuis voelen in de zo moeilijke tijd van afscheid nemen. Iedere ruimte beschikt over een muziek installatie.

Verzekerd?

Indien u een uitvaartverzekering heeft afgesloten wordt u vaak een uitvaartmaatschappij aanbevolen vanuit de verzekeraar. Maar wist u dat u helemaal vrij bent bij het kiezen van uw uitvaartbegeleider? Ook wanneer u in natura verzekerd bent?

Wanneer u kiest voor Rijksen UitvaartZorg Vallei & Rijn, zorgen wij ervoor dat uw verzekeraar de juiste papieren krijgt. Zo kunt u het verzekerde bedrag terugvragen bij bijvoorbeeld uw uitvaartverzekeraar Dela, Monuta of Yarden.

Eigenschappen
 • Johan Rijksen

  Wij helpen u graag waar nodig
 • Voor meer informatie

  06 415 621 99

Ervaringen met Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.