Rouwtruckframe

Harkema https://www.rouwtruckframe.nl/ 06 4 6715 558 * 24/7

 • Rouwtruckframe

  Het doel van het rouwtruckframe is om een overledene naar zijn rustplek te brengen
 • Rouwtruckframe

  Het rouwtruckframe bied de mogelijkheid voor vrachtwagenchauffeurs om een uitvaart met eigen truck
 • Rouwtruckframe

  Ons rouwtruckframe is zo gemaakt dat er verschillende lengte uitvaartkisten op kunnen
 • Rouwtruckframe

  Het frame wat al bestaat, richt zich alleen op vrachtwagenchauffeurs en is alleen geschikt voor volw
 • Rouwtruckframe

  Ons frame past ook op een boerenwagen
Beschrijving

Het Rouwtruckframe

Het rouwtruckframe is universeel en past op elk merk truck, ook oldtimers. Daarbij hoeft de koppelschotel van de truck niet gedemonteerd te worden. De bevestigingsmiddelen leveren wij er bij om op een verantwoorde en optimale manier het frame te bevestigen op de truck of landbouwwagen en om de uitvaartkist met de overledene veilig naar crematorium of begraafplaats te brengen.

Om het rouwtruckframe over de koppelschotel heen te tillen, leveren wij twee hefbuizen, om met gemak met 4 personen het frame over de schotel (op wagen) te tillen.

Het frame weegt ongeveer +/-90 kg.

Ons rouwtruckframe is gemaakt van RVS (roest vrij staal) en is bestand tegen verschillende weersinvloeden. Het dakje is gemaakt van een aluminium opbouw met een waterdicht dak en waterbestendige gordijnen. We kunnen het rouwtruckframe op verschillende manieren aanbieden Het rouwtruckframe zonder dakje of met dakje maar zonder gordijnen of zoals op de foto met dakje en gordijnen.

Eervol

Het doel van het rouwtruckframe is om een overledene op basis van respect en op de meest waardige wijze met zijn of haar wensen naar de laatste rustplaats te brengen.

Doelgroep

Het rouwtruckframe bied de mogelijkheid voor vrachtwagenchauffeurs om een uitvaart met eigen truck te realiseren. Bij ons is het idee gekomen om dit uit te breiden. Ons rouwtruckframe is zo gemaakt dat er verschillende lengte uitvaartkisten op kunnen. De kleinste uitvaartkist die op ons frame kan is 1.40 meter, zodat het voor meer mensen en eventueel ook voor jongvolwassenen beschikbaar is. Het frame wat al bestaat, richt zich alleen op vrachtwagenchauffeurs en is alleen geschikt voor volwassenen.

Hierdoor is onze doelgroep groter geworden, omdat het voor jong-volwassenen, wensstichtingen, agrariërs en loonwerkers geschikt is. Ons frame past ook op een boerenwagen

 

Voor meer informatie: www.rouwtruckframe.nl

Eigenschappen
 • Rouwtruckframe

  Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
 • Telefonisch bereikbaar

  06 4 6715 558
 • Bezorgservice landelijk

  Ook bezorgen is mogelijk op gewenste lokatie

Ervaringen met Rouwtruckframe

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.