SaMaCo Fotografie

Capelle aan den IJssel https://www.samacofotografie.com 06 42 716 645

 • SaMaCo Fotografie

  Uitvaartfotografie
 • SaMaCo Fotografie

  Afscheidsfotografie
 • SaMaCo Fotografie

  Post Mortale fotografie
 • SaMaCo Fotografie

  Content fotografie
Beschrijving

Welkom bij SaMaCo fotografie

OVER MIJ

Website_Over_Mij.JPG

Ik ben Sanny Coster en samen met mijn man woon ik in Capelle aan den IJssel en heb ik 2 prachtige zoons en 2 prachtige bonuszoons. Na 15 jaar in de psychiatrie te hebben gewerkt, heb ik in 2018 besloten het roer om te gooien en van mijn grootste passie en hobby mijn beroep te maken.

Ik fotografeer uitvaarten en afscheidsmomenten, voor zowel jong als oud, in verschillende situaties waarbij het mijn missie is om juist die ene bijzondere emotie te vangen, dat ene mooie gebaar en de dynamiek tussen de mensen en de omgeving.

Ik vind het belangrijk dat diegene die ik vastleg zich zo ontspannen mogelijk voelen in hun omgeving en voel ik mij vereerd dat ik een kijkje mag nemen in het leven van mensen en deze bijzondere en intieme  momenten mag vastleggen.

 

UITVAARTFOTOGRAFIE

Als afscheidsfotograaf leg ik de uitvaart op een sfeervolle, pure manier vast. De uitvaartetiquette is mij bekend en vanzelfsprekend beschik ik over een grote mate van flexibiliteit.

Iedereen gaat anders om met het verlies en dankzij mijn empathische vermogen en gevoel voor sfeer zal ik er alles aan doen om herinneringen aan liefde, verbinding en samenzijn te vereeuwigen.

POST MORTALE FOTOGRAFIE

Post Mortale fotografie is, naast de uitvaartfotografie mijn specialiteit.

Ik verzorg fotoreportages voor zieke, stervende of overleden (jonge) kinderen. Denk hierbij ook aan baby’s die tijdens de zwangerschap of geboorte zijn overleden.

Niet alleen kom ik naar de ziekenhuizen om samen met ouders een liefdevolle, subtiele fotosessie te doen, maar ook op andere locaties zoals thuis.

 

CONTENT FOTOGRAFIE UITVAART GERELATEERD

Ik ben geen onbekende bij vele uitvaart gerelateerde ondernemers. Ik verzorg voor hen de content fotografie. Ik zorg dat het bedrijfsverhaal in pakkende beelden vertaald wordt. De foto’s vertellen als het ware het verhaal van het bedrijf.

Ik heb mijn eigen, uitgesproken stijl. Naast de heldere kleuren en de contrastvolle zwart/wit beelden heeft SaMaCo Fotografie oog voor de intieme details, maar zorg ik ook dat er beeld is van het overzicht.
Bekijk op mijn website een selectie van mijn werk: www.samacofotografie.com

Ik fotografeer voor o.a.:

Funeral RockstarsStichting StillDekker RouwvervoerDekker Uitvaartverzorging – Vos Uitvaart – Kleur je kist – Lichtenis – Funeral Styling – Jacco Bosman Uitvaartverzorging – Straver Mobility – Matrice – Multi Uitvaartverzorging – The Tealounge –  Sprey uitvaartverzorging – Bijzonder Vaarwel – Onora coffins – Puur Rouwdrukwerk – Rouwlinten.nl – Unigra kisten – Drukkerij Knoef
Eigenschappen
 • SaMaCo

  Uitvaartfotografie
 • SaMaCo

  Post Mortale fotografie
 • Contact via e-mail

  info@samacofotografie.com
 • Voor meer informatie

  Whatsapp: 06 42 716 645

Ervaringen met SaMaCo Fotografie

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.