‘t Herinneringen Atelier – Digitale Rouwkaart

(3)

Heemskerk https://herinneringenatelier.nl/portfolio-pricing/in-memoriam-digitalerouwkaart/ +316 19 663 661

 • 't Herinneringen Atelier

  Digitale rouwkaart
 • 't Herinneringen Atelier

  Digitale dankbetuiging
 • 't Herinneringen Atelier

  Herinneringsfilm
Beschrijving

Welkom bij ‘t Herinneringen Atelier 
de kunst van het helpen herinneren

 


❝ Een rouwkaart kan zoveel meer zijn dan enkel een mededeling.
Het is een onderdeel van een persoonlijk afscheid. ❞


 

Een digitale rouwkaart
Een digitale rouwkaart is een prachtige manier om familie en vrienden op de hoogte te brengen van het overlijden van jouw dierbare. Bovendien is het naast het informeren, een blijvende herinnering en een mooi aandenken van jouw dierbare.
Dit product loopt via de uitvaartondernemer.

Wat is een digitale rouwkaart? 
De digitale rouwkaart is een korte video van ongeveer 40 seconden tot aan 1 minuut en bevat, naast gepaste muziek en een aantal foto’s van de overledene, ook informatie zoals de datum, tijd en plaats van de uitvaart en eventueel andere belangrijke informatie.

Snel, eenvoudig te delen en duurzaam
De snelheid is het belangrijkste voordeel van een digitale rouwkaart. Een grote groep betrokkenen kan tegelijkertijd in kennis worden gesteld. Wie voor een duurzame uitvaart kiest, kiest voor een digitale rouwkaart. Er komt geen papier, inkt of brandstof bij aan te pas om de rouwkaart te versturen. Het formaat van de kaart blijft klein waardoor deze via Whatsapp te versturen is.

Verschillende mogelijkheden
Er kan rekening gehouden worden met de opmaak, een mooi gedichtje of een bijzonder symbool. Eigenlijk is alles bespreekbaar. Elke rouwkaart kan gemakkelijk worden aangepast naar persoonlijke wensen.

Voor de uitvaartondernemers
De digitale rouwkaart loopt via de uitvaartondernemer.

Spoedbasis
Binnen 24 uur is er een digitale rouwkaart aangeleverd.

Een digitale dankbetuiging
Een digitale dankbetuiging is een verlengde van een digitale rouwkaart. Elke dankbetuiging kan gemakkelijk worden aangepast naar persoonlijke wensen. Zo maak je van een dankbetuiging een dierbare herinnering.

Een herinneringsfilm (eventueel voor tijdens de uitvaart)
Een herinneringsfilm biedt een stijlvolle en mooie manier om het levensverhaal van een dierbare te tonen, bijvoorbeeld tijdens een afscheidsdienst of uitvaartplechtigheid. Neem alle aanwezigen mee door het leven van jouw dierbare aan de hand van een waardevolle video. Hierdoor is jouw dierbare voor even, weer heel dichtbij.

Wil je jouw foto’s en filmpjes door mij laten omzetten in een waardevolle herinnering?
Neem dan gerust contact met mij op. Ik ga met alle liefde voor jou aan de slag!

Liefs Pammy

Eigenschappen
 • Herinneringen Atelier

  Ik help u graag aan een blijvende herinnering
 • Telefonisch bereikbaar

  +316 19 663 661

Ervaringen met ‘t Herinneringen Atelier – Digitale Rouwkaart

Laat ook uw review achter
10 (3)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Riana Gerrits
  10Op 03 september 2021
  Mooie herinnering
  Een paar jaar na het overlijden van mijn man, wilde ik graag iets doen met de filmpjes die ik van hem had. Allemaal losse filmpjes op verschillende banden bekijk je niet zo snel. Pammy heeft hiervan een prachtige, korte film gemaakt, met fotou2019s ertussen en muziek van de Cats erbij, waar mijn man groot fan van was. Ze heeft precies de juiste stukjes film gebruikt, hij komt echt over zoals hij was. Familie en vrienden die hem goed hebben gekend waren allemaal geraakt door deze mooie herinnering.rnBedankt Pammy!
 • Mandy Wanmaker
  10Op 03 september 2021
  Mooie dienstverlening, fijne samenwerking
  Pammy heeft al meerdere digitale kaarten en filmpjes voor mij gemaakt. rnrnIn deze digitale tijd is de digitale rouwkaart een hele passende en aansluitende dienstverlening. Pammy begrijpt snel wat er bedoeld wordt en naar welke look en feel de familie zoekt. De reacties zijn dan ook altijd positief, zowel van de directe nabestaanden als van de ontvangers. rnMensen bewaren de digitale kaart op hun telefoon als blijvende herinnering. rnrnDe communicatie met pammy verloopt altijd snel, vriendelijk en servicegericht.
 • Patty ter braak
  10Op 03 september 2021
  Film van mijn moeder
  Toen mijn moeder 10 jaar geleden overleed waren er nog amper mobiele telefoons met goede film voorzieningen. Dus al het beeld materiaal wat ik van haar had stond op videoband , of was gekopieerd op dvd. En van al die films heeft Pammy de mooiste beelden in een film vastgelegd. Wekelijks kijk ik het filmpje terug omdat bewegend beeld van een overleden iemand zo ongelofelijk dierbaar is. Mocht je iets moois willen ter herinnering dan ben je bij Pammy aan het juiste adres!

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.