Theodora fotografie

Rhenen https://www.theodorafotografie.nl 06-53 579 656

 • Theodora fotografie

  Een uitvaartfotograaf bij het afscheid van je geliefde
 • Theodora fotografie

  Als een geliefde overlijdt, breekt er een drukke tijd aan.
 • Theodora fotografie

  Het boeken van een uitvaartfotograaf zorgt ervoor dat je deze tijd later rustig kunt verwerken.
 • Theodora fotografie

  Wie waren erbij, hoe zag de dienst er uit, wat voor liefde was er tussen de gasten te zien?
 • Theodora fotografie

  Ook als je nadenkt over je eigen uitvaart, is het goed om alvast een gesprek aan te gaan.
 • Theodora fotografie

  Ik denk graag met je mee over hoe je deze dag op een waardige manier kunt laten vastleggen.
 • Theodora fotografie

  Juist in Coronatijd, als er maar weinig gasten aanwezig mogen zijn bij het afscheid.
 • Theodora fotografie

  Ik help u graag mee om blijvende herinneringen voor alle geliefden te maken.
Beschrijving

Welkom

Als een geliefde overlijdt, breekt er een drukke tijd aan. Een aantal dagen die in een roes voorbij lijken te gaan. Het boeken van een uitvaartfotograaf zorgt ervoor dat je deze tijd later rustig kunt verwerken. Wie waren erbij, hoe zag de dienst er uit, wat voor liefde was er tussen de gasten te zien?

Ook als je nadenkt over je eigen uitvaart, is het goed om alvast een gesprek aan te gaan met een rouw fotograaf. Ik denk graag met je mee over hoe je deze dag op een waardige manier kunt laten vastleggen.

Juist in Coronatijd, als er maar weinig gasten aanwezig mogen zijn bij het afscheid, help ik graag mee om blijvende herinneringen voor alle geliefden te maken.

Mijn stijl

Tijdens een uitvaart ben ik op de achtergrond aanwezig. Ik maak op een journalistieke wijze foto’s van de dingen die op deze dag gebeuren. Of je nu alleen een fotograaf wilt voor de afscheidsdienst of ook voor het laatste afscheid, het sluiten van de kist en het afscheid nemen op de begraafplaats. Ik denk graag me je mee over de mogelijkheden.

Het achteraf bekijken van de foto’s van een begrafenis of crematie kan heel er helpen in het rouwproces. Om het overlijden te verwerken, willen geliefden soms steeds weer even de foto’s zien. Daarmee wordt het ‘echt’ maar ontstaat ook het gevoel van een waardig afscheid. Daarom is het zeker aan te raden om van de foto’s die ik aanlever een album te laten maken.

Laatste wens

Tijdens een gesprek vraag ik wat jij belangrijk vindt om gefotografeerd te hebben. Dat gesprek kan face to face of telefonisch. Gaat het om je eigen uitvaart, dan vraag ik natuurlijk naar wat jouw laatste wensen zijn. Zo past de herinnering aan jouw uitvaart helemaal bij wie jij bent. Een blijvende afdruk van jouw leven.

Eigenschappen
 • Petra Aksay

  Ik sta u graag te woord en help u waar nodig.
 • Voor meer informatie

  06-53 579 656

Ervaringen met Theodora fotografie

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.