Uitvaartvideo.net

Rotterdam https://www.uitvaartvideo.net 06 50 234 759

 • Uitvaartvideo.net

  Uitvaartvideo
 • Uitvaartvideo.net

  Portretvideo
 • Uitvaartvideo.net

  Livestream
Beschrijving

Voor nu en later

Uitvaartvideo

Een uniek en blijvend verslag van een definitief afscheid. Steeds meer mensen kiezen voor het vastleggen van een begrafenis of crematie in de vorm van een video. Om nog eens rustig te kunnen bekijken, als waardevol document voor later als de kinderen groot zijn, als troost en voor diegenen die er niet bij konden zijn.

Elke video is uniek

Bij het maken van een uitvaartvideo, afscheidsvideo of videoportret gaat het om het vastleggen van de essentie. Dat kan op verschillende manieren. Natuurlijk staan de persoon en de uitvaart centraal, daar gaat het tenslotte om, maar er is veel variatie mogelijk in het weergeven van de plechtigheid en het verbeelden van het verhaal.

Wij helpen je hier mee! Samen maken we een mooie video. Er is veel mogelijk. We kunnen op verschillende locaties filmen, anderen aan het woord laten, foto’s en filmpjes van vroeger toevoegen en zorgen voor de juiste sfeer met muziek, effecten, ondertiteling en voice over.

Wij vertrouwen op elkaar en het proces

Een uitvaart of naderend afscheid roept veel op. Wij vinden dat alles er mag zijn en alles het waard is om herinnerd te worden. Daarom filmen wij vanuit verschillende perspectieven met meerdere camera’s en zijn wij vaak samen aanwezig. Natuurlijk bespreken we van tevoren uitgebreid hoe de uitvaartvideo, afscheidsvideo of het videoportret er uit moet komen te zien en maken we een eenvoudig script. Uit ervaring weten we dat een dergelijke video ‘al doende ontstaat’ en altijd mooier wordt dan je van tevoren kunt bedenken. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles wat belangrijk is sfeervol en integer wordt vastgelegd.

 

Meer informatie vindt u op: www.uitvaartvideo.net

Eigenschappen
 • Uitvaartvideo.net

  Videograaf
 • Freddy Abendanon

  Ik ben u graag van dienst
 • Telefonisch te bereiken

  06 50 234 759
 • Uw video

  Geleverd op USB

Ervaringen met Uitvaartvideo.net

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.