Uitvaartzorgbureau Westervoort

Westervoort https://www.uitvaartzorgbureau.nl 085 303 27 16

 • Onafhankelijke begeleiding

  Bepaal zelf met welke diensten we je kunnen helpen
 • Kosten

  Betaal alleen voor de keuze die je zelf maakt
 • Producten

  Doe inspiratie op over de vormgeving van uw uitvaart
 • Dienstverlening

  Laatste verzorging, opbaren, rouwvervoer, afscheidskamers
 • Overbreng en Rouwauto's

  Staan dag en nacht voor u klaar
Beschrijving

Over ons

De manier waar op men tegenwoordig een uitvaart regelt is aan het veranderen in Nederland. Je bepaalt zelf welke keuzes je maakt. Het uitvaartzorgbureau word gerund door regionale uitvaartverzorgers in een eigentijdse vorm.

Hoeveel kost nu eigenlijk een uitvaartkist. Wie doet mijn laatste verzorging. en wat gebeurd er met mijn as na de crematie. Wij geven antwoord op vragen en adviseren op basis van je wensen en de mogelijkheden.

Begeleiding

Bij een bezoek aan het uitvaartzorgbureau heb je alle vrijheid om de uitvaart naar eigen inzicht vorm te geven. Het voordeel hiervan is dat wanneer je het zelf nodig vind je gebruik kunt maken van de expertise van een ervaren uitvaartbegeleider. De meeste nabestaanden regelen niet vaak een uitvaart. Daardoor kennen ze ook vaak de alternatieven niet goed. Het uitvaartzorgbureau denkt actief mee.

Je bepaalt zelf de reden van je bezoek. Of je nu alleen een uitvaartkist aanschaft, interesse hebt voor een troost artikel of misschien wel informatie nodig hebt over de dekking van je uitvaartpolis. De koffie en thee staan altijd klaar.

 

Producten en diensten voor je uitvaart

Op dit moment nog uniek in Nederland. Bij het uitvaartzorgbureau betaal je alleen voor de keuzes die je zelf maakt. Bezoek ons voor het bezichtigen van een uitvaartkist, het regelen van een condoleance of persoonlijke begeleiding.

 

Voor meer informatie: www.uitvaartzorgbureau.nl

Eigenschappen
 • Uitvaartzorg Bureau

  Wij nemen graag uw werk uit handen
 • Ralf Luising

  U kunt mij altijd bellen voor vragen of informatie
 • Dag en nacht bereikbaar

  085 303 27 16
 • Ons team en diensten

  Staan dag en nacht voor u klaar

Ervaringen met Uitvaartzorgbureau Westervoort

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.