Urnen met een Ziel

Breda https://www.urnenmeteenziel.nl 06 - 538 746 22

 • Urnen met een Ziel

  met mogelijkheid om zelf te glazuren
 • Urnen met een Ziel

  in opdracht
 • Urnen met een Ziel

  handgemaakt en persoonlijk
 • Urnen met een Ziel

  in elke gewenste kleur
 • Urnen met een Ziel

  bolurn met sterren - naar wens te maken
 • Urnen met een Ziel

  met gevoel
 • Urnen met een Ziel

  ook in porselein
Beschrijving

Bent u op zoek naar een mooie en persoonlijke urn van keramiek?

In eerste instantie is het goed om te weten waar u behoefte aan hebt. Er zijn meer mogelijkheden dan alleen de urnen die een begrafenisondernemer of een crematorium laat zien. Wat wilt u? Een traditionele urn of een urn die niet als zodanig herkenbaar is? Voor binnen of buiten? Een deelurn of een urn waar al het as in past? Welke vorm of kleur(-en) spreken u aan? Kant-en-klaar of zelf een bijdrage leveren aan het eindresultaat?

Op een pottenbakschijf wordt alles met de hand gedraaid, dus zonder gebruik van een mal. Eventueel is het mogelijk om de urn zelf te decoreren en/of te glazuren, zodat u nog meer bij het maakproces betrokken bent. Dat maakt de urn nog persoonlijker en kan een mooie stap zijn in het verwerkingsproces. Tot een mooi eindresultaat komen, in de vorm van een urn die met toewijding en gevoel gemaakt is; een urn met een ziel.

Natuurlijk is het ook mogelijk een reeds bestaande urn te kopen. Een assortiment van de urnen kunt u in het atelier of op mijn website bekijken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar Breda te komen, dan is het ook mogelijk u een filmpje toe te sturen, zodat de vormen en kleuren beter zichtbaar worden.

Mijn specialisatie, het vervaardigen van urnen met gevoel en liefde, kunt u ook terugzien in mijn werkwijze; zorgvuldig omgaan met materialen, vormen en gevoelens om tot een mooie, blijvende en dierbare herinnering te komen. Iedereen is uniek en verdient daarom ook persoonlijke aandacht.

Kom eens vrijblijvend kijken in mijn atelier in Breda.  U bent van harte welkom!

Hartelijke groet, Yvonne

 

Meer informatie vindt u op: www.urnenmeteenziel.nl

Eigenschappen
 • Urnen met een Ziel

  Ambacht met gevoel - handgemaakt en persoonlijk
 • Telefonisch bereikbaar

  06 - 538 746 22

Ervaringen met Urnen met een Ziel

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.