Urnen met een Ziel

Breda https://www.urnenmeteenziel.nl 06 - 538 746 22

 • Urnen met een Ziel

  met mogelijkheid om zelf te glazuren
 • Urnen met een Ziel

  in opdracht
 • Urnen met een Ziel

  handgemaakt en persoonlijk
 • Urnen met een Ziel

  in elke gewenste kleur
 • Urnen met een Ziel

  bolurn met sterren - naar wens te maken
 • Urnen met een Ziel

  met gevoel
 • Urnen met een Ziel

  ook in porselein
Beschrijving

Urnen met een Ziel – mooie en persoonlijke urnen van keramiek

Van harte welkom op deze pagina. Hopelijk vind je hier de urn die bij jou past.

Met veel gevoel en liefde maak ik op een pottenbakschijf bijzondere urnen, Urnen met een Ziel. Alle urnen zijn uniek en op traditionele wijze vervaardigd en geglazuurd. Mooie herinneringen van keramiek voor in het interieur om het as in te bewaren. Het beschikbare assortiment urnen kan je op mijn website, www.urnenmeteenziel.nl, vinden.

Mocht je een gepersonaliseerde urn willen ontwerpen, dan is dat ook mogelijk. Een urn die helemaal naar jouw wens wordt gemaakt en waaraan je, als je dat wilt, zelf aan mee kan helpen. Samen een mooie, unieke urn maken die helemaal bij jou en de overleden dierbare past. Een urn met daarop een passend symbool, decoratie of een mooie glazuur kan steun en kracht geven. Zeker als je zelf actief bij het maakproces betrokken bent.

Ook is het mogelijk helemaal zelf, of samen met familie of vrienden, de urn te maken. Met begeleiding maak je dan een urn van klei die met de hand is opgebouwd.  Dat maakt de urn persoonlijk en kan een mooie stap zijn in het verwerkingsproces. Tot een mooi eindresultaat komen, in de vorm van een urn die met toewijding en gevoel gemaakt is; een urn met een ziel.

Mijn specialisatie, het vervaardigen van urnen met gevoel en liefde, kan je terugzien in mijn werkwijze; zorgvuldig omgaan met materialen, vormen en gevoelens om tot een mooie, blijvende en dierbare herinnering te komen. Iedereen is uniek en verdient daarom ook persoonlijke aandacht.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Hartelijke groet, Yvonne

 

Meer informatie vindt u op: www.urnenmeteenziel.nl

Eigenschappen
 • Urnen met een Ziel

  Ambacht met gevoel - handgemaakt en persoonlijk
 • Telefonisch bereikbaar

  06 - 538 746 22

Ervaringen met Urnen met een Ziel

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.