VergeetMeNiet Uitvaartzorg

Tzum https://www.vergeetmenietuitvaartzorg.nl 06 33 580 132

 • Vergeetmeniet Uitvaartzorg

  De wensen van de overledene zijn het uitgangspunt voor het afscheid
 • Vergeetmeniet Uitvaartzorg

  Van welke bloemen of muziek hield hij of zij?
 • Vergeetmeniet Uitvaartzorg

  Wat was zijn of haar levensverhaal
 • Vergeetmeniet Uitvaartzorg

  U mag mij gerust benaderen voor een oriënterend gesprek
 • Vergeetmeniet Uitvaartzorg

  Het is ook mogelijk wensen vooraf te bespreken en deze eventueel vast te laten leggen
 • Vergeetmeniet Uitvaartzorg

  Er is veel mogelijk om de uitvaart persoonlijk en passend te maken.
 • Vergeetmeniet Uitvaartzorg

  Dit kan al in hele kleine dingen zitten. Ik denk hierin graag met u mee.
Beschrijving

Welkom bij Vergeet me niet Uitvaartzorg

Ik ben Chantal Roedema en woon samen met mijn gezin in Tzum. Ik had vroeger nooit kunnen bedenken dat ik voor het vak van uitvaartverzorger zou kiezen. Ik liep liever met een boog om de dood heen. Door gebeurtenissen in de loop van de jaren, werd mijn interesse voor de uitvaartzorg steeds groter en heb toen besloten een opleiding te gaan volgen. Deze heb ik gevolgd en afgerond bij Meander Uitvaartopleidingen. Tijdens en na deze opleiding heb ik werkervaring opgedaan en werd mijn enthousiasme steeds groter. Ik besloot de stap te zetten om voor mezelf te beginnen in de uitvaartzorg en te gaan doen waar mijn hart ligt.

Het goed afscheid nemen van een dierbare is een belangrijk element in de rouwverwerking. Ik wil alle tijd nemen voor de nabestaanden en het ook echt hún afscheid laten zijn. Daarbij denk ik graag mee in het zo persoonlijk en passend mogelijk maken van het afscheid. Er is zoveel mogelijk op dit gebied. De wensen van de overledene en nabestaanden staan voorop. Ik wil mensen een afscheid bieden dat verweven kan worden in het leven als een waardevolle herinnering.

Werkwijze

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De eerste week is een emotionele tijd waarin er tegelijk veel geregeld moet worden. U kunt in deze periode rekenen op volledige aandacht, goed advies en professionele betrokkenheid.

Direct na het overlijden
Na het overlijden neemt u zo snel mogelijk contact op met de huisarts of dienstdoende arts. Zodra het overlijden is vastgesteld, kunt u contact met mij opnemen. Ik ben 24 uur per dag bereikbaar.

Ik kom dan zo snel mogelijk naar u toe en luister eerst naar uw verhaal. Daarna nemen we samen de meest dringende zaken door. U kunt daarbij denken aan:

 • Verzorging en opbaring
 • Keuze voor begrafenis of crematie
 • Keuze van de afscheidslocatie
 • Keuze van de uitvaartkist
 • Rouwdrukwerk

Voorbereiden op de begrafenis of crematie
Gedurende de dagen voorafgaand aan het afscheid kunt u rekenen op mijn betrokkenheid. Samen bespreken we wat er van dag tot dag nodig is om het afscheid tot een waardevolle herinnering te maken. We bespreken onder meer de keuze voor muziek, de sfeer, de bloemen en wie er gaat spreken tijdens het afscheid. Er is veel mogelijk om het persoonlijk te maken. Ik zorg voor aangifte van het overlijden en verzorg de documentatie die nodig is voor de begrafenis of crematie.
We lopen alles na wat er geregeld moet worden en maken daar duidelijke afspraken over, zodat u weet dat alles goed verloopt. Ik heb ook aandacht voor de emotionele kant en bied een luisterend oor.

Tijdens de uitvaart
De afscheidsplechtigheid zal ik op professionele wijze in goede banen leiden en alles laten verlopen op de manier zoals wij samen hebben besproken. Het is echter wel úw afscheid en voor mij is er op dat moment meer een rol op de achtergrond weggelegd. Uiteraard geef ik duidelijke instructies op de momenten waarop dit nodig is.

Nazorg
De weken na de uitvaart kunnen heel verschillend beleefd worden. In deze periode zal ik contact met u opnemen om te vernemen hoe u het afscheid heeft ervaren en hoe het u in de weken erna is vergaan.

Kosten
Bij een uitvaart komen altijd kosten kijken. Bij Vergeetmeniet Uitvaartzorg is iedereen welkom, ongeacht waar u verzekerd bent en ook als u geen uitvaartverzekering heeft. In de dagen voor het afscheid maak ik een kostenbegroting waar de meeste kosten op vermeld zullen staan.

Eigenschappen
 • Vergeet me niet

  Voor een persoonlijke uitvaart
 • Chantal Roedema

  Neem gerust met mij contact op.
 • Melding overlijden

  06 33 580 132
 • Uw wensen

  Staan bij ons centraal

Ervaringen met VergeetMeNiet Uitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.