Vredehof Uitvaartverzorging

Enschede https://www.vredehof.nl 088 – 1198 200

 • Vredehof Uitvaartverzorging

  Vredehof Uitvaartverzorging, vooral werkzaam in Twente, Salland en de Achterhoek.
 • Vredehof Uitvaartverzorging

  Werkelijke betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen
 • Vredehof Uitvaartverzorging

  Wij honoreren alle individuele wensen en slaan geen detail over
 • Vredehof Uitvaartverzorging

  Wij werken vrijwel uitsluitend met eigen mensen en middelen
 • Vredehof Uitvaartverzorging

  Wij beschikken bijvoorbeeld over 9 uitvaartcentra in Twente en Salland
 • Vredehof Uitvaartverzorging

  Vredehof is neutraal en niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij.
 • Vredehof Uitvaartverzorging

  Onze onafhankelijkheid geeft u de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart
Beschrijving

Vredehof. In dienst van het leven.

Het gevoel dat iemand naast je staat en er voor je is op een van de meest kwetsbare momenten van je leven. Die blik van herkenning, het komt goed. Je voelt je gesterkt en weet dat je kunt vertrouwen op de mensen om je heen. Zodat je uiteindelijk kunt terugkijken met een goed gevoel. Welkom bij Vredehof. In dienst van het leven.

In dienst van het leven. Het is voor ons een belangrijk fundament, in alles wat we doen. Het vormt voor ons de toets, het is onze belofte aan u. Graag nemen we u mee in de manier waarop wij in het leven staan.

In dienst van úw leven

Wanneer u geconfronteerd wordt met het verlies van uw naaste, dan wilt u maar één ding: een laatste eerbetoon dat rechtdoet aan het geleefde leven. Samen met uw dierbaren wilt u herdenken, passend op een manier die bij u en uw overleden dierbare past. Het afscheid is een moment van desorganisatie, maar ook een scharnierpunt in uw leven waarop u met een goed gevoel wilt terugkijken. Want u moet verder, verder met uw eigen leven hoe moeilijk dat soms ook is. Wij blikken samen op een waardige manier terug op het leven dat uw dierbare heeft geleefd. Dat leven heeft er immers voor gezorgd dat er een steen in de levensrivier is verlegd, het heeft een indruk achtergelaten die onuitwisbaar is. Die indruk, dat willen we samen met u herdenken. Ieder overlijden markeert niet alleen een einde, maar het is ook een nieuw begin.

In dienst van de wereld waarin wij leven

Niet alleen staan wij stil bij kwetsbare momenten. Wij hebben ook oog voor zaken die kwetsbaar zijn of gaan worden en voor de wereld om ons heen. Een mooi voorbeeld is ons Vredehof Donatiefonds, waarbij wij jaarlijks schenkingen doen aan organisaties die een wereld van verschil kunnen maken. Hoe klein of groots hun bijdrage ook is. Ook vinden wij het belangrijk dat we kijken welke impact onze bedrijfsvoering en de uitvaart heeft op ons milieu. In alle facetten van het leven staan wij in dienst van datzelfde leven. We dragen zorg voor elkaar, voor onze maatschappij, maar vooral ook voor de mensen binnen onze eigen organisatie. We hechten waarde aan tradities en rituelen, we werken altijd met empathie voor u en met eerbied voor het leven. Daarom zeggen wij vol trots: Wij zijn Vredehof. In dienst van het leven.

Wij staan voor u klaar met aandacht en oog voor detail

Vredehof Uitvaartverzorging, vooral werkzaam in Twente, Salland en de Achterhoek, kent een lange traditie van aandacht, werkelijke betrokkenheid en zorg die verder gaat. Wij honoreren alle individuele wensen en slaan geen detail over. Wij werken vrijwel uitsluitend met eigen mensen en middelen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over 9 eigen aula’s en uitvaartcentra (Enschede, Glanerbrug, Losser, Neede, Almelo, Enter, Goor, Bathmen en Deventer)

Vredehof is neutraal en niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Onze onafhankelijkheid geeft u de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart.

De uitvaartverzorgers van Vredehof zijn opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.

U wilt er zeker van zijn dat een uitvaart wordt geregeld door een professionele uitvaartverzorger. Om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorgers te borgen is er het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg. Uitvaartverzorgers die voldoen aan de eisen van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) en werkzaam zijn bij een keurmerkonderneming worden opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.

Garantie voor kwaliteit

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.

Ondanks alle restricties en maatregelen waar de medewerkers van Vredehof gedurende de moeilijke ‘coronaperiode’ mee te maken hebben gekregen, hebben wij in juni 2021 opnieuw het Keurmerk Uitvaartzorg (inclusief Mortuariumbeheer), het GreenLeave certificaat en het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat behaald voor de gehele organisatie. Wij zijn trots op alle medewerkers die samen hebben gezorgd voor het behalen van dit mooie resultaat. Het ISO certificaat is van toepassing op het volgende: het regelen en uitvoeren van uitvaarten, het overbrengen en verlenen van de laatste zorg aan overledenen, mortuariumbeheer en thanatopraxie.

 

Meer informatie vindt u op www.indienstvanhetleven.nl en www.vredehof.nl

Eigenschappen
 • Vredehof uitvaartzorg

  Wij staan u graag te woord en help u waar nodig
 • Aangesloten bij

  Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
 • Aangesloten bij

  BGNU
 • Aangesloten bij

  Green Leave - de duurzame uitvaartvaart

Ervaringen met Vredehof Uitvaartverzorging

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.