Vredige & Nabije Zorg

Rotterdam https://vredigezorg.nl 06 19 370 525

 • Nazorg

  Nazorg op maat en richt zich op de begeleiding van naasten na het overlijden.
 • Multiculturele Uitvaarten

  Ervaring met het verzorgen van multiculturele uitvaarten en rituele bewassingen.
 • Uitvaartverzorging en uitvaartbegeleiding

  Brengt de wensen en de behoeften van de uitvaart in kaart.
 • Palliatieve zorgverlening

  Vredige & Nabije Zorg biedt palliatieve- en terminale zorg.
Beschrijving

Jamy-Lee Vrede is eigenaresse van Vredige en Nabije Zorg.

Nazorg: Vredige & Nabije Zorg verleend ook nazorg op maat en richt zich op de begeleiding van naasten
na het overlijden van uw dierbare. Denk hierbij aan een persoonlijk gesprek om eventuele
hulpvragen te beantwoorden. Uiteraard houden wij hierbij ook rekening met uw culturele achtergrond.

Multiculturele Uitvaarten: Vredige & Nabije Zorg heeft ervaring met het verzorgen van multiculturele uitvaarten en rituele
bewassingen, passend bij uw geloofsovertuiging of culturele etniciteit. U kunt hierbij denken aan: Afro-Surinaamse, Hindoeïstische- of Islamitisch culturele achtergronden. Op deze manier kunnen wij geheel volgens de wensen van uw dierbare vormgeven aan een waardige afscheid.

Uitvaartverzorging en uitvaartbegeleiding: Vredige & Nabije Zorg brengt samen met u de wensen en de behoeften met betrekking tot de uitvaart in kaart. Wij bieden u ook de nodige ondersteuning bij het vormgeven tot aan de dag van de uitvaart en wij dragen zorg voor een vredig en passend afscheid. Hiernaast bieden wij u de mogelijkheid om de laatste verzorging uit te voeren naar wens en behoefte van de overledene en diens nabestaanden.

Palliatieve zorgverlening: Bij Vredige & Nabije Zorg bieden wij palliatieve- en terminale zorg aan. Wij bieden u de nodige ondersteuning en zorg. Hierbij wordt de nadruk gelegd om bij u de pijn en ongemakken te verlichten. Wanneer wordt palliatieve zorgverlening ingezet? Deze zorg wordt ingezet als er geen kans meer is op genezing en wanneer er sprake is van een levensverwachting van 3 maanden of minder. Het voornaamste doel bij het bieden van palliatieve zorg, is gericht op het waarborgen van de kwaliteit van leven waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften.

Eigenschappen
 • Vredige & Nabije Zorg

  Wij helpen u graag in moeilijke tijden
 • Voor info en boekingen

  06 19 370 525

Ervaringen met Vredige & Nabije Zorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.