Walda Design

Burdaard http://www.waldadesign.com 06 233 055 76

 • Walda Design Grafdoeken

  Het pvc-doek heeft gaatjes waardoor de regen de grond bereikt en niet op het doek blijft liggen.
 • Walda Design Grafdoeken

  De print is UV-bestendig en het weer tast het doek niet aan.
 • Walda Design Grafdoeken

  Het doek is voorzien van ringen en wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal
 • Walda Design Grafdoeken

  U kunt een keuze maken uit diversen ontwerpen of naar eigen wens laten ontwerpen.
Beschrijving

Een lege plek
Direct nadat iemand is begraven heeft zijn of haar graf een min of meer anonieme aanblik. Het plaatsen van een gedenkteken kost immers de nodige tijd. Door de nabestaande(n) moet in een moeilijke periode een (kostbare) keuze worden gemaakt waar vaak meerdere belanghebbenden bij zijn betrokken. Daarnaast speelt ook de levertijd van het grafmonument een rol evenals het tot rust laten komen van de grond om latere verzakkingen te voorkomen.

Tijdelijk Grafdoek
Juist in de maanden na de begrafenis wordt het graf veelvuldig bezocht. Om het in deze periode niet anoniem te laten zijn en het een eigen herkenbare plek te geven, is een grafdoek een praktische en stijlvolle oplossing. Het doek markeert op respectvolle wijze de rustplaats en geeft het een persoonlijk aanzicht. Bovendien geeft het rust om een zorgvuldige keuze te maken wat betreft de definitieve grafsteen. Het graf is immers goed herkenbaar en verzorgd

Bij Reclamestudio Walda Design kunt u een keuze maken uit diverse ontwerpen. Tevens kunt u geheel naar uw eigen wensen een grafdoek laten ontwerpen. Berend maakt in samenspraak met u een mooi ontwerp.Het plaatsen is eenvoudig dankzij de meegeleverde bevestigingspennen en kan door één persoon worden gedaan. Ook is er de mogelijkheid om een speciaal grafdoek frame te bestellen.

Eigenschappen
 • Walde Design Grafdoeken

  Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
 • Service

  Wij komen op lokatie
 • Materialen

  Mileuvriendelijk
 • Ontwerp

  geheel in samenspraak met de familie

Ervaringen met Walda Design

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.