WishFlowers

Waalwijk https://www.wishflowers.nl 0162 3 122 09

 • Onze diensten

  Rouwstukken
 • Onze diensten

  Rouwkransen
 • Onze diensten

  Rouwbiedemeijers
 • Onze diensten

  Kistbedekkingen
 • Onze diensten

  Speciale vormen
Beschrijving

Wishflowers.nl

De mooiste uitvaartbloemen voor een waardig afscheid

Bij Wishflowers weten ze als geen ander hoeveel er na een uitvaart geregeld moet worden. Alles wat dan gemakkelijker kan, is meegenomen. Daarom bieden zij de mogelijkheid om online te bestellen. Je kunt kiezen uit het grootste aanbod rouwstukken, kistbedekkingen en kransen.

Met de unieke 180 graden viewer kun je de bloemstukken van alle kanten bekijken. Op deze manier zie je precies wat je krijgt. Daarnaast kun je zelf eenvoudig filteren op welk soort bloemstuk, vorm en kleur, om het zoeken nog makkelijker te maken. De rondom viewer maakt het zelfs mogelijk de rouwstukken op een uitvaartkist te bekijken. De bloemen en de kist kunnen hierin gewisseld worden, zodat je alle verschillende opties kunt vergelijken. Ook het toevoegen van rouwlinten of een wenskaart met een persoonlijke tekst doe je in een handomdraai.

Het is ook mogelijk om te bladeren door alle bloemstukken in de Wishflowers bloemenbrochure. Hierin staan grote afbeeldingen van de bloemstukken met daarbij heel overzichtelijk alle mogelijke uitvoeringen, formaten en prijzen.

Alle bloemstukken worden gemaakt door regionale Wishflowers bloemisten die gespecialiseerd zijn in uitvaartbloemen. De ervaren bloemisten werken alleen met verse producten om de hoogste kwaliteit rouwwerk te garanderen. Bezorging is gratis en de bloemen worden persoonlijk afgeleverd op de door jou gewenste locatie en het gewenste tijdstip.

Wishflowers werkt nauw samen met uitvaartbedrijven. Zij kunnen gebruik maken van het volledig geautomatiseerde bestelsysteem. Speciaal voor uitvaartbedrijven is er de mogelijkheid om voor een overledene een persoonlijke pagina op Wishflowers aan te maken. Zo kunnen familie en vrienden via een link naar deze pagina een passende keuze voor het rouwwerk maken. Deze link is deelbaar via de rouwbrief of via e-mail. Op deze manier zijn alle bloemen bij het afscheid mooi op elkaar afgestemd.

Wishflowers, wens het met bloemen! www.wishflowers.nl

Eigenschappen
 • Wishflowers

  Bloemen en boeketten
 • Telefonisch bereikbaar

  0162 3 122 09

Ervaringen met WishFlowers

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.