Zelfrijden.com

Oss https://www.zelfrijden.com 0478 511 111

 • Veilig

  Huur een veilige rouwauto, voorzien van alle gemakken
 • Vertrouwd

  Samen tot het einde, in een vertrouwd gezelschap
 • Vrijheid

  Bepaal zelf de route voor de laatste rit
 • Wil je een rouwauto huren?

  Vraag ernaar bij je uitvaartverzorger!
Beschrijving

Een betekenisvolle laatste reis

Steeds meer nabestaanden willen intensief betrokken zijn bij de uitvaart. De laatste momenten met een overleden dierbare worden nog persoonlijker als je de rouwauto zelf bestuurt. Deze moderne en chique Chrysler Pacifica is eenvoudig te besturen en gemodificeerd tot rouwauto. Omringd door familie en vrienden en in alle privacy, begeleid je iemand die je lief was naar de laatste rustplek. Stippel een route uit langs plekken waaraan je bijzondere herinneringen bewaart. Wij maken het huren en zelf rijden van een rouwauto zo gemakkelijk mogelijk.

Kennis van rouwvervoer

Zelf Rijden is een samenwerking tussen Budget Hearses en Verstraaten Staatsie Vervoer. Wij hebben jarenlange ervaring in rouwvervoer en onze krachten gebundeld. Steeds meer nabestaanden willen hun overleden dierbare zelf begeleiden naar de laatste rustplek. Daarom ontwikkelden wij het concept van ‘Zelf Rijden’. Iedereen kan nu een gemodificeerde rouwauto huren, die van alle gemakken is voorzien. Maak de laatste rit nog persoonlijker, huur een rouwauto en rij zelf. Laat je uitvaartbegeleider contact met ons opnemen.

 

Meer informatie vindt u op: zelfrijden.com

Eigenschappen
 • Zelfrijden.com

  Een laatste herinnering samen
 • In samenwerking met

  Budget Hearses en Verstraaten Staatsie Vervoer
 • Voor meer informatie

  0478 511 111
 • Reserveer een rouwauto

  Laat je uitvaartbegeleider contact met ons opnemen

Ervaringen met Zelfrijden.com

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.