Afscheidshuis Vlinders

Afscheidshuis Vlinders bevindt zich aan de rand van het centrum van Emmen. Bij afscheidshuis Vlinders wordt de overledene opgebaard in een sfeervolle kamer, om daar de dagen tot de begrafenis of crematie te verblijven.

Voor de nabestaanden een fijne plek die 24 uur per dag voor hen beschikbaar is om afscheid te nemen.  Zij krijgen een sleutel van de kamer, waardoor ze afscheid kunnen nemen op hun eigen manier. Wanneer ze willen, zolang ze willen.

image2-2

​Vlinders is een afscheidshuis voor iedereen, de mensen uit Emmen en omgeving. Er zijn zes kamers, allen vernoemd naar Nederlandse vlindersoorten. Één kamer is ingericht als kinderkamer. Kleine vos genaamd. De inrichting is warm en gezellig en op geheel eigen wijze vormgegeven door Ilona Kuiper.

Ook is er een huiskamer, dit is een gemeenschappelijke ruimte. Er zijn verschillende zitjes gecreëerd om toch voor iedereen een “eigen” plekje te kunnen bieden. Er is een koffiecorner waar u naar behoefte uw eigen koffie, cappuccino of thee kunt halen, tevens staat er een watercooler tot uw beschikking en voor de kinderen is er ranja.

In de huiskamer heeft u de mogelijkheid om samen met uw familie, vrienden of kennissen te zitten en om evt. de uitvaart vorm te gaan geven. Ook staat er een  grote tafel waar u de kaarten kunt schrijven of op de computer kunt werken. Bij afscheidshuis Vlinders heeft u toegang tot WIFI. Ook is er een speelhoek voor kinderen.​

image0-4

 

Grotendeels zal Ilona ook aanwezig zijn. Als er problemen en of vragen zijn kunt u bij haar terecht. Een condoleance kunt u ook in het afscheidshuis plaatst laten vinden. U heeft tevens de mogelijkheid om een dienst (tot max 50 pers) te geven, dit kan met of zonder catering. De kosten voor deze diensten zijn niet vooraf te bepalen want dat is afhankelijke van uw wensen en de grootte van het gezelschap.

​Wilt u meer informatie over afscheidshuis Vlinders, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid Afscheidshuis begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies